Софтуер - Склад+Фактуриране
Имаше няколко теми в тази насока, но така и не успях да открия достатъчно информация.
Та значи нещо взе да ми писва от тоя скапан Микроинвест и искам нещо по-сериозно и с по-малко бъгове, но в същото време по-малко претенциозен от гледна точка на обучение настройки и тн.
Ако някой работи с такива софтуери, да сподели мнението си за програмата моля и евентуално някакви цели и фирма за контакти :)Софтуера ми трябва за складови наличности и фактуриране.
Да не излезе, като реклама, но Микроинвест е сериозна фирма и софтуера си е отличен. Казвам това, защото имам наблюдения от няколко подобни софтуера и по една или друга причина Микроинвест си остава най-доброто съотношение цена/качество. Ако нещо в Микроинвест не ти харесва, то със сигурност ще намериш кусури и на дриги подобни програми. Не мисля, че Микроинвест е бъгав, в никой случай, поне не повече от конкурентните софтуери.
Mммм, незнам колко време си работил с Микроинвест и въобще - работил ли си, но определено, програма, която не може да ми изкарва копие на фактура по банков път, защото я вади като фактура в брой - не ми допада и то хич ! Да не говорим пък за идеята в която издавайки свободна фактура, можеш просто да забравиш в последствие да я откриеш някъде из програмата като регистрирана продажба.
Да не говорим за опитите ми за промяна на прдажните и доставни цени и тн...
Извинявай, ама от 1 година и повече работя с тоя софтуер и наистина ми писна от странните му недомислици.
Софтуера ми е оригинален, закупен заедно с импортни филтри.
Сега ще кажеш - за тез пари толкоз.
Е да ама аз не искам толкоз и за това и не споменавам цена. Искам фирма, която да ми направи базите данни и софтуер, който да може да се настрои за моите нужди, за което съответно ще си платя :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Е да ама аз не искам толкоз и за това и не споменавам цена. Искам фирма, която да ми направи базите данни и софтуер, който да може да се настрои за моите нужди, за което съответно ще си платя :)
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*01/04/2005*:* 12:45:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Най-добре се обърни към някоя от местните софтуерни фирми (във Варна) - има доста добри програми, но все пак зависи за каква точно дейност ти трябва. Хубавото е че повечето предлагат доработки във връзка с конкретни искания от клиента и имат сериозна поддръжка. Само че цените са от 5 до 10 пъти по високи от тези на Микроинвеста.
@Kayso
отиди на Gensoft.bg
свали си я и инсталирай.
аз ще те уредя по тънката лайсна
цената за 1 копие е 360 лв с ДДС
ако имаш нещо проблеми - звънни ми да ти обясня
Работя с нея и съм повече от доволен.
Може да опиташ и с тази програма.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имаше няколко теми в тази насока, но така и не успях да открия достатъчно информация.
Та значи нещо взе да ми писва от тоя скапан Микроинвест и искам нещо по-сериозно и с по-малко бъгове, но в същото време по-малко претенциозен от гледна точка на обучение настройки и тн.
Ако някой работи с такива софтуери, да сподели мнението си за програмата моля и евентуално някакви цели и фирма за контакти :)Софтуера ми трябва за складови наличности и фактуриране.
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*01/04/2005*:* 11:29:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз работя с програма "Click" на софийска фирма.Ако искаш ела в офиса и ще те запозная с нея.Цена не мога да ти кажа, защото от нашата фирма ч закупиха и я инсталираха в 6 офиса в различни градове. Имам телефона на Клик София.
Освен издаване на фактури / в брой и платежно има и за кредитни известия и т.н./По прицип е складова програма с много възможности/ Справки в товй склад или ако е фирма с много офиси в скалдовете на др.офисис.Разтовараване на протокл от др, склад, справки по бр.контрагенти, по региони,по група стоки, връщане в стари години е откогато е инсталирана.Не искам да правя реклама -пиши на е-майла или ICQ 177329211 там мога да ти дам и моя GSM .С др. думи ,ако решиш да я погледнеш няма проблеми.
В сряда и четвъртък няма да съм в града - командировка съм.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">Originally posted by Кайсо - 01/04/2005 : 12:45:30</div id="right">
Фирмата в която работя произвежда разпространява и натъкмява точно таква складова програма с цел да не е реклама не казвам нито фирма нито програма ако те интересува пиши ПМ ще ти кажа повече информация. С нея работи една от най-големите диструбуторски фирми в България мисля че ще ти помогне. Предпоалгам и цената те интересува, нея не мога да тия кажа защотото е според колко модула искаш и най-често сеправи индивидуално.
Присъединявам се към мнението на ru-boy.
Кайсо, а ти опитвал ли си някоя друга от складовите програми на Микроинвест? Например "Коктейл"? Той е с доста повече възможности от "Склад". Имат и още три с други имена и възможности. А от днес доколкото знам е в продажба и новият "Склад Про".
Програмата, която Mr Tehno ти препоръча също е доста добра, може много леко да минеш на нея - има вграден модул за конвертиране на база на Микроинвест Склад към сбствената си.Ще ти запази и кодовете ако искаш.
Бих ти препоръчал още и Expecta. Много дълбоко е замислена, но е доста тежка и иска сериозен хардуер.
В крайна сметка всичко зависи от това какво искаш да правиш - за какъв склад става въпрос.