-
Среща на SetCom.bg 2005
Опс...пропуснал съм "биг мама скендъл"...Крис, смили се над Профитка...плииз...момето не е лошо, не че и мен не ме нерви, но то е нормално, все пак е жена...:-)
В момента съм в Анталия и има някаква възможност да не успея да си докарам ******а за 15/16...утре ще съм наясно с това дали ще яде асан баница или не....и ако не, ще се радвам някой да ползва нощувките ми...
<font color="red">добавено // задни-ка ми няма да може да се прибере навреме...нека някой да гушне нощувките ми сега! :-)</font id="red">
-
Среща на SetCom.bg 2005
мдаа- а аз ще си взема таблата ...
//Добавено после от Lupus...
И аз щото... пък да видим кой кого.... на каса бира[B)]
-
Среща на SetCom.bg 2005
ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПЛАЩАНЕТО ПРИКЛЮЧИ
КОЙТО ПЛАТИЛ - ПЛАТИЛ
КОЙТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДИ И НЕ Е ПРЕВЕЛ ПАРИ ДА СЕ ОПРАВЯ САМ
ТОВА ДЕЙСТВИЕ СЕ НАЛАГА ПОРАДИ ГОЛЯМОТО ЗАКЪСНЕНИЕ И НУЖДАТА ОТ ЯСНОТА ПО ВЪПРОСА.
Ако някой все още се чуди може да се обърне към хотелите в града, но резервациите са негова отговорност.
-
Среща на SetCom.bg 2005
Gadget, вземи си ракетата :)
-
Среща на SetCom.bg 2005
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">мдаа- а аз ще си взема таблата ...
//Добавено после от Lupus...
И аз щото... пък да видим кой кого.... на каса бира[B)]
<div align="right">Originally posted by wsd - 11/07/2005 : 20:03:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Навитак. Малко ми е паднало нивото щото играя само с жената - но това не е оправдание [8][8][8]
-
Среща на SetCom.bg 2005
Пешртр ме и мен в отбора по табла, белот или там каквото ще правим, но най съм навитак да се боря с КЮФТЕТАТА!!!! [:D][^][;)][:P]
-
Среща на SetCom.bg 2005
Аде де, стига пенсионерски игри... ентусиасти за басейн няма ли?
-
Среща на SetCom.bg 2005
Хе - че то точно за там :) докато съхмен на бира (бара)
-
Среща на SetCom.bg 2005
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аде де, стига пенсионерски игри... ентусиасти за басейн няма ли?
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*13/07/2005*:* 14:47:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Има, имааааа......само "погодата" да е "хурушая"[8D]
-
Среща на SetCom.bg 2005
по предварителни данни на Минчо Празников в петък спират валежите и събота и неделя е слънчево ( дано този път се окаже прав ( тук от два дни познати си криеха колите под дървета и навеси в очакване на градушка , а застрахователите отчетоха 30 % скок в застраховките Пълно автокакско
-
Среща на SetCom.bg 2005
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Gadget, вземи си ракетата :)
<div align="right">Originally posted by Леголас - 12/07/2005 : 14:19:07</div id="right">
Тази година борбата за мистър Сетком ще я решаваме на корта :)
-
Среща на SetCom.bg 2005
Аз нямам ракета ама имам една сплескана бутилка от джин - може ли с нея ...?
-
Среща на SetCom.bg 2005
Кандидати в неподходящо облекло и обувки и необичайно въоръжение няма да бъдат допуснати да участват :)
Gadget, Dockera, Clawfinger и още една мадама (:P) ще пристигнат в къщата някъде около 20:30 в петък по предварителни данни, ако няма изненади :)
-
Среща на SetCom.bg 2005
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кандидати в неподходящо облекло и обувки и необичайно въоръжение няма да бъдат допуснати да участват :)
..........
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*13/07/2005*:* 17:15:24</div id="right">
Предупредиха, че входа в басейна е само с папионки.... Така че, носете си...[:D]
-
Среща на SetCom.bg 2005
Лудия аз и жената пристигаме долугоре по същото време.