-
Среща на SetCom.bg 2005
Значи, относно Ханчето - резервациите трябва да направим твърдо поне три седмици по-рано. Относно обслужването - не мога да гарантирам, че се е подобрило. Проблемите си ги знаем... и пак ще са същите, вероятно. Новото е само, че има повече места за спане - т.е. нови "къщички" от другата страна на пътя, но обстановката едва ли ще е много по-различна от познатата ни.
Аз лично бих взезл участие в събирането където и да е [:D]
-
Среща на SetCom.bg 2005
Опаа този път нямам намерение да пропускам.
Идвам и аз.За мен стая с две легла.
Единственното за което моля е бързо да уточните датите та да мога да си оправя нещата до тогава,а къде ще бъде оставам да решите вие.
Да има нещо за хапване нещо за пийване /биричка например/за другото не съм придирчив.
-
Среща на SetCom.bg 2005
Аз също ще дойда, като ще резервирам 3 легла, с условието, че няма да ми е удобно да отида до Видинско, тъй като професионалните ми ангажименти са денонощни и ще трябва да се съобразя с това, не че няма да ми се идва.
Така че включвайте ме и мен в сметките, като си запазвам правото да се откажа, доста преди крайния срок при уточнено място и дати.
-
Среща на SetCom.bg 2005
Аз също ще дойда, стига да не изникне нещо непредвидено.
Но с организация нямам никаква възможност да се наема, а като гледам, освен за Елена за друго място няма кой да поеме нещата. Така че, като гледам пак ще е там.
-
Среща на SetCom.bg 2005
Едва ли ще се почувства липсата ми, но тези цени са над моите
възможности. Не мога да си го позволя, за което съжалявам. Приятно купонясване!
-
Среща на SetCom.bg 2005
Ами то май се евидяло че ще е пак на Елена.
Нищо лошо.
Slero ще се нагърбиш ли и тази година?
-
Среща на SetCom.bg 2005
Прекрасно, и аз съм онлайн за Елена...1 или 2 места - ще реша по-късно, че много неща трябва да се съгласуват :)
п.с. Жалко ще бъде ако се появят повече постинги като този на Wise.
//добавено по късно
<font color="red">п.п.с. ако все още се избира...тук </font id="red"><font color="blue">
http://www.journey.bg/bulgaria/map.php?region=18
може да се види какво предлага всеки регион и местност...както и цени...след избора на селището се клика на "настаняване" и се гледа кое какво е и колко струва...горе "избор по карта" за другите региони...
Нека някое сеткомско "старо куче" познавайки особеностите и изискванията на другите форумци от предишни събирания да избере 2-3 възможности и да ги предложи на гласуване, като преди това се разпратят групови ПМ и емайлове до всички форумци...и ако болшинството избере по-евтин вариант, да се слезе от висините, щото съм сигурен, че разходите по мероприятието са определящи за много хора. В края на краищата да се запознаем и опознаем за тия два дни е по-важно от това дали някой наша претенция или прищявка ще бъде задоволена....
лично на мен ми е безразлично дали в стаите има телевизор, отделна приемна и т.н. с легло и вана тия 2-3 дни ще ги преживея някакси :) пък и кой ли ще спи??!!</font id="blue">
-
Среща на SetCom.bg 2005
Ало деца къде без мен.Защо микои не е ме информирал за предстоящата сбирка.
Не е лощо да се направи такова нещо.Ама наистина даите да е на друго място например предложението на skynet e доста интригуващо.
Ама все пак не е важно каде ще сме а кои ще сме.
Така че мен ме пишете независимо къде ще сме.Искам да присъствам на миналогодишния купон.
Предлагам да се пусне Poll за мястото така ще е наи лесно да се избере.Пак в последствие да се да се прави "домова книга" с присъстващи и отчет на събранието.
Относно Sunny трябва да мислим тази година краговете състезания за избора на Мистър Сетком.Така че Sunny ще чакам един контакт по ICQ.
-
Среща на SetCom.bg 2005
Датите?!
Да разбираме ли че остават 15-17 юли?
-
Среща на SetCom.bg 2005
Вече съм стегнала куфара за 15 юли към Елена. Бански, чехлички и шапчица... Нищо друго не ми трябва.
Относно коментарите по-горе смея да твърдя, че никак, ама никак не беше лошо миналото лято. Нямам никакво намерение да гледам детайлите под лупа. Отидох и ще отида отново там, само за да се видя с вас - кратунковци такива... [;)] Миналата година дори не се докоснах до спалнята. Първата вечер купонът беше до зори. От обслужването нищо не ми липсваше; музиката си беше по наш избор в късните часове... пардон - в ранните такива.
Като местоположение и време за път до Елена ми е много удобно. Надявам се, всички вие ще се съобразите първо с това условие при избора си, защото аз лично няма да имам възможност да си завлека черноморското дупе чак в западна България за две нощувки.
И така - резерве една тройна стая за мен в Боаза. [:P]
При евентуална промяна на мястото - ще потвърдя допълнително резервацията си.
-
Среща на SetCom.bg 2005
Наемам се тази седмица да направя едно проучване за по-приятните местенца около Троян. Причината да предложа този регион е че имаме роднини там, където евентуално да се настаним с жена ми и с малкия, че на тая му възраст не изпитвам никакво желание да го мотам по хотели.
И междудругото, какво ще кажете за басеин с минерална вода?
-
Среща на SetCom.bg 2005
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="red">И междудругото, какво ще кажете за басеин с минерална вода?</font id="red">
<div align="right">Originally posted by fori*-*06/06/2005*:* 13:47:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми какво да кажем... вече си търся дамаджаните. [:)]
-
Среща на SetCom.bg 2005
Нямам нищо против да разнообразим. Идеята на @fori е много добра, нека Ханчето остане като резервен вариант... честно казано, не ми се иска отново да се чувствам неловко (не разбирайте това като упрек към някого, просто ако има по-добри възможности, нека се възползваме от тях). А и Троян не е много далече (100 км от Елена в посока София)
-
Среща на SetCom.bg 2005
Емииии, то такова, налиии, тоз път вече няма да пропусна и аз :)
Явно че ще сме с Владо Лудия двамцата пак партийно, щото така или иначе, като седне той в колата и остава място за още 1 човек само [:D][:D][:D]
-
Среща на SetCom.bg 2005
Ами защо не във Варна ?? Лято е море .Покрай Варна има подходяши места стига да се резервират предварително.
Наример на около 20км на морето има чудесна местност Фичоза. може и на Камчия.