Честито! Бъди винаги така усмихната и чаровна!
Преглед за печат
Честито! Бъди винаги така усмихната и чаровна!
Честит рожден ден Profita!
Бъди все така красива, умна, чаровна, радвай всички с усмивката и ведрото си настроение, бъди стимул и радост за мъжете, приятелка на жените и нека любовта и щастието те съпътстват през целия ти живот[:)]
4РД и от мен, Profita :)
Нека красотата и усмивката на лицето ти никога не те напускат, съпътствани от непоклатимо здраве и нерви :)
чрд на приятелчето, което съм виждал един път за малко...
пожеланията ми са искрени, затова няма нужда да ги пиша.
martini, baby
Когато човек е толкова поласкан, че дори няма думи да изрази това – то си замълчава.
Нека аз мълчаливо ви кажа на всички вас, че сте едни ПРЕКРАСНИ хора, с които винаги ми е било удоволствие да комуникирам, контактувам, да се смея и работя. Искам да знаете, че невероятно много държа на вас и да помоля тези, които съм обидила или наругала в момент на невъздържаност, да ми простят. И както Skynet ми e казвал, че съм била много проклета – да си пожелая сама на себе си по-малко проклетия и повече смиреност (колкото и да ми бъде трудно това) [:)].
Слагам си ръката на сърцето и изричам едно дълбоко БЛАГОДАРЯ по отделно на всеки от вас. Благодаря ви, че ме търпите. Благодаря, че ме разбирате. Благодаря, че ми помагате. Благодаря.
<center>За мен е чест, че ви познавам.
http://profita.hit.bg/pictures/mime-love.jpg</center>
Martini, baby...! [;)]
Наздраве и от мен.
Кво става тоя месец бе хора :-))
Честит празник и приятно.......изтрезняване [;)]
малко късно, но от сърце :
- Здраве и Щастие !
Благодря, момчета.
Много сте мили.
По повод юнското нашествие на рождени дни, предлагам още от сега - сбирката за 2006-та да я направим общо празнуване на празниците. Леле, предусещам как ще се удавя в алкохол тогава ... [:P]
@Profi - имаше една руска поговорка
Поживьом - Увидим