Задачи по електротехника?
Ще помоля за малко малко помощ...
Някой знае ли някъде по Net-а, матеряли свързани със задачи по електротехника, да има решение на задачите и обяснение на методите използвани при решенията. Лично аз до сега не намерих никакви кадърни матеряли... Става дума за студент първи курс. (да неса прекалено сложни [xx(])
Такива матер<u>Я</u>ли, които да ти свършат работа, малко трудно ще намериш в Интернет.
Ако си в София, отиди до техническата книжарница на ТУ-София (между 1-и и 2-и блок) и си вземи някое ръководство за семинарни упражнения (надлаи ще е кой знае какви пари) по (Теоретична?) Електротехника, където ще намериш решени точно такъв тип задачи, каквито после се дават на изпитите.
тия простотии с Ом и т.н. и с комплексната ужасия j лошо лошо
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Такива матер<u>Я</u>ли, които да ти свършат работа, малко трудно ще намериш в Интернет.
<div align="right">Originally posted by BerkStock - 04/07/2005 : 08:27:33</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
То от тея Електротехники и ППЕ-та човек се бъгва и почва да "ъпгрейдва" разни работи, особенно правописа [:D]
То аз уча основи на електротехниката, не теоретична... Въпреки, че незнам дали има някаква разлика [:D] Мерси за инфото, надявам се да ми свърши работа това което намеря в книжарницата на ТУ.