М-Тел или "Да живей СПАМът!"
Не помня дали не разисквахме вече това (имаше тема и за Глобул); ако да - извинявам се предварително!
Току що получих от М-Тел (номер 1444) поредната SMS реклама на Java турнир - тоя път по табла. :angry:
Има ли начин да ги накарам тия идиоти да спрат да ми пращат подобни кретенизми? :knuppel2:
Направо ми се повръща вече от тях... :095:
Re: М-Тел или "Да живей СПАМът!"
има!
не им плащаш и те спират да ти пращат каквото и да било - сигнааааал, фактурииии, смс-ииии :grin:
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
има!
не им плащаш и те спират да ти пращат каквото и да било - сигнааааал, фактурииии, смс-ииии :grin:
Да де, ама имайки предвид, че съм на "полицейска" карта и има още 1 година докато ми изтече договора... :RTFM:
А и засега чакам да видя БТК с какво качество/цени ще влязат във върхушката преди да сменя оператора. :shocked:
Обяди се на *88 и патай дали могат да спрат да ти изпращат рекламни смс-и.
Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
Обяди се на *88 и патай дали могат да спрат да ти изпращат рекламни смс-и.
и колко ще ти струва.............................. :huh:
кефите :grin:
как си мислите, че м-тел ще се съгласят да спрат да изпращат на избрани хора?!
(да оставим настрана факта, че спамът не е чак толкова 1-2 смс-а в месеца. на мен не са ми се начупили пръстите да ги трия...)
Аз даже съм "на кяр", защото си изтеглих Backgammon-a и сега редовно си бия SonyEricsson-a...
Уха!
и на мен го пратиха -що не пратят нещо за шахмат или бридж?? :knuppel2:
Че да видим кой кого............. То и на таблата сме добри ама.............
на морето:)))))))))))))
ами знаят явно какво правят :095:
а как си мислите, че м-тел ще се съгласят да спрат да изпращат на избрани хора?!
Лесно е!!
По бира за мен и за Докера - на шахче или табла ............
И съответните отходни съоръжения..............
От Европата ще ги забранят.............(ще прелее Черно море)
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
и колко ще ти струва.............................. :huh:
Ами нали знаеш, че *88 е безплатен. За прима май два пъти в месеца е безплатен. Ако си на такса винаги е безплатно.
Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
Ами нали знаеш, че *88 е безплатен. За прима май два пъти в месеца е безплатен. Ако си на такса винаги е безплатно.
:offtopic:
Wise имаше предвид колко ще ми струва да спрат да ми пращат СПАМ-а, а не обаждането на *88.. :)
:offtopic: