Предложение за SETCOM.BG!
[size=16px]www.forumsleague.tk[/size]
Организира се Официален Междуфорумен Футболен Турнир. Ако има достатъчно желаещи
в форума за сформиране на отбор. Може SETCOM също да се включи в турнира.
Целта на проекта е да се направи едно сполучливо футболно първенство между малки и
големи форуми в българия. За момента предимно за София.
Набират се спонсори готови да подпомогнат инициативата. Възможно медиино покритие.
За информация и въпроси, моля пишете на организаторите или в форума на лигата.
Благодарим.
Re: Предложение за SETCOM.BG!
Eми аз съм навит. Играя защита, полузащита и понякога нападение, Dockera предполагам също ще се навие... много добър вратар е... някой друг?
Търсят се минимум 9 души, за да се играе... иначе мах 20 за сезона... трябва да сте членове на форума мин. 2 месеца. Прочетете рег. формата от сайта.
Крайната дата за записване на отбора е 10.09.2005.
И аз бих се включил,по принцип играя в защита :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от Blue2
:offtopic:
Тия пичове не са много на ТИ с правописа обаче... :RTFM:
Тва не е важно, важното е да може да риташ...
Имайте и мен предвид, не съм ритал отдавна, ама мога да се пробвам.
Мен някой ще ме вземе ли защита :yahoo: ?
Ще се разкарам до София да поритам...
Малко по-сериозно... трябват си играчи... тук нищо няма да се получи, затова:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=62799
Е какво там... и те като нас само се майтапят. Да не би идеята ти да е да направим общ отбор с хардуеръбгистите :coolsmiley: (аз май понаправих правописни грешки, ама се получи правилен израз...)
Аз съм добър вратар...ако не ме искате може само за агитка да дойда ;)
Да, къде се приема екипът на мажоретките? :grin:
Вече мина втората тренировка... следващото събиране е на 10-ти (събота) от 19:00 в Руското у-ще или на Попа. Мажоретки и масажистки се приемат по всяко време :) Следете темата там за повече инфо...
Е защо не обявихте по-рано... съставихте ли вече отбора ?
EDIT: Извинения за по-горния пост, а и за този... не съм прочел темата в hardwarebg докрай. Записах се вече... :yahoo:
Пиши на razhaitenia, до 10-ти е записването. На 2-ра страница има актуален отбор, но е е окончателен.
Тъй като от няколко дни форумът на HardwareBG не работи, пускам тук съобщение за контролата с отбора на PC Mania:
НЕДЕЛЯ, 25.09.2005, 9.00 - "Спортна София". :yahoo:
Събиране - 8.30 на езерото "Ариана". Моля, тези, които прочетат съобщението и имат възможност да информират останалите от отбора, да го направят. Ние с @razhaitenia търсим и други начини, но нямаме достатъчно contact information за връзка с отбора.
А, само да кажа - агитка, фенове, мажоретки и т.н. са добре дошли. Че не сме най-добрите, не сме, но поне да сме най-шумните :yahoo:
Благодаря предварително !