Егати как не мога да се сетя за кое рали говориш, а съм била на всичките тези всяка година...май този сърф ми изпива мозъчето :coolsmiley:Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Преглед за печат
Егати как не мога да се сетя за кое рали говориш, а съм била на всичките тези всяка година...май този сърф ми изпива мозъчето :coolsmiley:Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
ДПетров, няма за какво да се емваш - имате си дата и час, аз просто предложих промяна(и други) - не искате, ами хубаво. Не виждам проблем.
Лично аз всяка седмица организирам подобни срещи; ясно е че не винаги всички могат да бъдат по едно и също време.
Как мина срещата?
Традиционното рали "Сливен 2005" - кръг от Европейския шампионат.Цитат:
Първоначално публикувано от Sunny
http://chernomorie.info.bg/article.a...7&issueID=3845
Ами другия път не го прави - то е като да предложа срещата да е в Сливен, а не в София.Цитат:
Първоначално публикувано от D3BEP
И мисля, че си наясно с това. И го правиш умишлено - това не харесвам.
Здраве да е........
?
Естествено че го правя умишлено.
Само че от думите ви излиза едва ли не че ако срещата не се е получила, аз съм виновен за това и това ми е била целта?
Титулярът на темата сам еднолично предложи дата и час.
Аз попитах "Дали има начин......"
Всъщност, даже не бих казал че получих отговор или обсъждане на предложението.
Ок, де, и без това едва ли повече ще идвам на вашите срещи.
Чао.
Тук пак някаква драма се разиграва. Казва се дата час и място и точка по въпроса. който може идва, който не може-следващия път. Сега е ясно, че никой няма да може, защото са почивни дни и всички са някъде на почивка...(или правят ремонт ;))
То така си беше - място, дата, час, среща, преди 2 дни. Който отишъл - отишъл.
Тая тема няма ли кой да я отлепи от тук ?
Цитат:
Първоначално публикувано от Yasen6275
Цитат:
Цитат:
Цитат:
Цитат:
Първоначално публикувано от prt
Цитат:
Много обичам да гледам как дявола чете евангилието :)Цитат:
1. Първи пост 26 към обяд. Няма определен час и има предложен ден с уговорката че е просто идея всеки да си каже мнението.
2. Втори пост 31 ранен слетобяд. След липса на предложения къде какво и как предлагам нещо. Възраженията са предимно в стил "Няма да съм в София"
3. Трети пост 1 почти в края на работното време(някои ползваме само служебен нет). Предложение за друга дата. На другия ден, веднага след като съм го видял, пускам 4-я пост с идеята ако тези които са се навили за 3-ти могат да го преместят за 4-ти да си кажат. След два отказа на 5 от хората които казаха че ще дойдат логично беше да не се мести.
Та не разбрах къде не си получил опсъждане, и как така еднолично съм наложил дата и часа.
Пък и като нямаш желание да ни идваш на срещите прав ти път. :095:
Добре де, разправиите са ми ясни... Не става ясно сбирка имаше ли и кои бяха?
Сбирка - да.
Бирка - не.
Състав:
Yаsen6275; tricklys; prt + 1; InfiniteChaos + 1 + 1; Edin_Lud - за 5 минутки само
Снимки: тц
@prt, аз теб не те видях :coolsmiley:
И какво е +1+1+1. Кой колко :Drinks: ли?
Много странно съвпадение - и аз теб не те видях.
1 = или човек без ник, или човек, на който не му знам ник-а
Бира, както писах, не пихме. Много студено беше в градината на О!Шипка. Карахме на трърдо и на домашнно, червено, наливно ... май от Телиш.