Някой да се е занимавал с тия неща.Доста сайтове гледам има(като казвам доста имам предвид мнооооооооооооооооого)било то чуждестранни или български(българските само зарибяват),та въпроса ми е ако имя някои които е патил или е спечелил да даде малко инфо как стоят нещата.Благодаря предварително)
Аз преди време си играх с такива глупости (казвам глупости, щото според мен това нещо е такова ). Обикновено цъкаш на разни линкчета, чакаш съответно известно време (то си е казано колко) и ги затваряш за всяко такова действие "получаваш" някакви парички, или пък си оставяш едно банерче да си седи, но това мисля, че доста отдавна вече не го предлагат... Обаче трябва да натрупаш известна сума преди да можеш да получиш реални пари. Та такааа това е принципът, но какво се получава на практика... натрупваш тази известна сума, даваш си номера на сметката, на която да ти преведат парите... но тези пари така и не стигат при теб... (така се получи при мен и при няколко мои познати, които също се занимаваха с такова нещо) Пишеш майл на този, който трябва да ти преведе парите, а той обикновено отговаря: "Парите Ви са изпратени, на съответната сметка. Проблемът не е при нас, съжаляваме." и т.н.
Според мен това си е чиста загуба на време, но ти сам си прецени!
Но тогава не мога да си обясня как може да съществуват толкова мнооо саитове и всичко да е лажа и как толкова хора(говоря за БГ)правят толкова мноо сайтове да зарибяват хората има даже и снимки на чекове и т.н.))))И значи кво става в краина сметка рекламодателите плащат на тези сайтове за определен брои кликвания а те пед******е не плащат на хората дето им варшат цялата работа.Дайте и ние да напраим един такав сайт Ще убием парите.
ПС:Ще се радвам ако се включи някои които да каже нещо да ме зарадва(например че е получил ЧЕК)защото мнооо взех да се отчайвам