Честит четвърт век на mitkko!
'Ай да ти е честит (и тука ;)) четвърт-вековния юбилей, Мите!
25 са т'ва - не са шега работа (аз като вече преживял сюблимния момент... :grin:)!
Карай все така умната и акълската занапред!
Проблеми с жени да немаш и вируси у компа ти да не влизат!
Колата ти да е от S-500 (М5) нагоре, а въртящият момент да е като на ТАТРА-влекач!
На парите у джеба и Бил Гейтс да ти завиди!
Куршум и пиенье да те не ловат!
...
Амин! :punk: :dock:
Re: Честит четвърт век на mitkko!
Към пожеланията на BerkStock мога да добавя само много ти здраве...и умната. Пък, ако не умната - ти си знаеш ;)
И от мен честито, Мите!
Още 3 пъти по толкова години [най-малко], здраве, щастие, любов във всички измерения, по-малко изчисления, повече съвъкупления, само яки впечатления [от много сладки прегрешения]...
... и покрай коне да не минаваш!... :grin:
:Drinks:
Много Любов, Здраве и Живот и от мен! :Drinks:
Честито Митко, нека тоя ден е начало на една безкрайна поредица от празници...ъъъ...или поне до 1 януари :dock:
Ско, ти си пророк! Точно това му се очертава на Митето - празници до откат :grin:
Намесвам се само за да добавя и пожелания за повсеместен, тотален и изтощителен КЪСМЕТ!
Макар и четвърт седмица закъснение, покорно благодаря за всички пожелания. :Drinks:
Мите, много :dock:, бре...два дни те няма :016:
Един така се събудил след празнуване на 1/4 век и си мисли: "Чудна работа...вчера беше петък...днес е неделя...а какво стана със съботата - нямаше ли?" ;)
Абе закъснял... тъй ще го закъснея аз него... :knuppel2: ..., че ще му закъснее... :grin: