Re: Блондинките ще изчезнат?
Да - тенденцията е към изчезване, но не мисля че 200 години ще са достатъчни ;)
Расизмът не е измислен през 20ти век...
Вярвам, че докато блондинките изчезнат, ще са се появили много по-интересни генетични мутации и надали на някой ще му направи впечатление :grin:
Цитат:
Първоначално публикувано от echo
....
Вярвам, че докато блондинките изчезнат, ще са се появили много по-интересни генетични мутации и надали на някой ще му направи впечатление :grin:
За какво намекваш? Да не би за дами с височина 1.2/1.3m и с плоска глава, та докато ти правят .... да има къде да си сложиш чашката?
@llll
Надали на описаното от теб същество ще подхожда думата ДАМА :grin:
Просто мнението ми се отнася до други времеви понятия :coolsmiley:
Обаче, ако разрешат генетичните експерименти в големи мащаби - може и да съкратят интервала, което не вярвам да е твърде добре...
Апропо - дори умерената генетика описана в ГАТАКА беше донесла доста проблеми ...
Впечатление ми направи, че в посочения сайт, съседното заглавие беше как РУСНАЦИ ще ЛЕТЯТ в ПЕЩЕРА :shocked:
Цитат:
Първоначално публикувано от echo
@llll
Надали на описаното от теб същество ще подхожда думата ДАМА :grin:
Просто мнението ми се отнася до други времеви понятия :coolsmiley:
Обаче, ако разрешат генетичните експерименти в големи мащаби - може и да съкратят интервала, което не вярвам да е твърде добре...
Апропо - дори умерената генетика описана в ГАТАКА беше донесла доста проблеми ...
Впечатление ми направи, че в посочения сайт, съседното заглавие беше как РУСНАЦИ ще ЛЕТЯТ в ПЕЩЕРА :shocked:
Не бе човек- само питам! Идеята за генетични мутации нали ти я пусна.... Та ми беше интересно какви технически параметри са заложени в бъдещите изделия (не смея да употребя отново ДАМИ), дето ще заменят блондитата .... :undecided: :grin:
Генетичните мутации са налице вече.
Печка, Пералня, Миялна машина, Полу-готова храна, Кукла :D :dock:
Цитат:
Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
@РАЗКАТАН забрави "Метла" бре !
" Е*е ми се нещо русо , може и Метла" - :oops: :stupid: :016:
Поне ако е метла, няма да е менте...
Каква метла,не трябва ли да е прахосмукачка ?!
А това,че блондинките нищо не могат да правят /според всеизвестната теория на серсемите/, значи ли че мутациите са вдъхновени от тях ?
Нещо май объркахме причинно- следствената връзка....
Цитат:
Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
Това не са генетични мутации, а по- скоро причина за генетичните мутации които казват:" Ама сега не мога", "Боли ме главата.." и т.н.* :yahoo: