3na100.com -> Интересен сайт !
Здравейте
Наскоро попадна на доста интересен сайт.
http://3na100.com
С две думи за какво става на въпрос.
Решавате да пътувате до някъде (примерно Пловдив). Влизате в сайта и там гледате обява от типа на:
предлагам превоз до пловдив, три свободни места, в колата се пуши - 5лв.
Реших да пробвам и останах много доволен. Хубава компания по време на път, возиш се в кола (комфортно, аз нямам кола) слушаш си музичка ... абе просто супер както се пее в една песен.
Досега не бях попадъл на подобен сайт.
Разлгедайте може на някой да му бъде в полза
аз скоро имам път към Стара Загора ;)
Re: 3na100.com -> Интересен сайт !
интересно.....
аз пък возя красиви дами до седмото небе. желаещите да не ги е ритал кон в лицето, да са по-леки от мен, и ако може все пак да са в детеродна възраст
:coolsmiley: :rockon:
Идеята си е готина. Така си усигоряваш транспорт, отбиваш част от разходите и си с хора, които знаеш, че са достатъчно кадърни да ползват интернет, а не са ... стопаджии ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
интересно.....
аз пък возя красиви дами до седмото небе. желаещите да не ги е ритал кон в лицето, да са по-леки от мен, и ако може все пак да са в детеродна възраст
:coolsmiley: :rockon:
Аз пък лекувам месечен цикъл за период от 9 месеца... с възможност за повторение на лечението... :)
Интересен сайт :-)
Малко ми е смешно, но и доста практично.
Нов начин за запознанства...
FearMe, просто ме радваш приятелю!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от DarkRose
Нов начин за запознанства...
някои от "запознанствата" могат скоропостижно да завършат заклан/а и/или изнасилен/а в най-близката гора.... извинявам се за параноята, ама откакто пускат убийци и изнасилвачи за добро поведение след 3-4 години, някак си...
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Аз пък лекувам месечен цикъл за период от 9 месеца... с възможност за повторение на лечението... :)
Лекуваш ти...а един мармот... :oops:
Колкото до сайта...да...идеята е много добра...дано само разни боклуци не ползват интернет да се възползват
Като е замисля - ползват...жалко, но fuckт