Гаврата с юзерите на АДСЛ
Вече не знам от колко време АренаБГ си е ограничила достъпа до сайта за юзърите на бТК... поне да бяха оведомили! Някой да знае дали има друга причина освен калпавия ъплоуд?
поне не са намалили скоростите за даунлоуд от торентите(въперки че не знам дали е възможно, иначе биха го направили)
Re: Гаврата с юзерите на АДСЛ
ggbg, 100% ли само от бТК адсл е така? Не мисля.
ggbg, кое е ограничено?
аз съм на adsl и мога да кажа, че към момента последното добавено нещо в арена е:
Holiday.Dreaming.2005.DVDRip.XviD-BiEN добавено Днес 19:07:12 700.66MB
да не би да имаш предвид каталозите им?
целия достъп до сайта.. торенти каталози каквото и да е. Много странно че и ти си на бТК АДСЛ и имаш хубава връзка. Говоря за всички юзъри в множествено число защото ходих у един познат, който също е на АДСЛ и работата е същата, а не сме саседи или нещо такова, за да си мисля че проблема е локален.... въпреки че няма никаква логика! Просто си се чудя как изведнъж бях "отрязан" един вид и споделям
А аз се чудя друго - ти имаш някакъв проблем, към определен сайт, по неясни причини. Други го нямат. Дава ли ти това право да използваш в публичното пространство такива определения като "Гаврата с юзерите на АДСЛ" и то като заглавие на темата?
Може би са баннали определен интервал от IP-адреси и ти да си в това число...
Този проблем е описан във форума на арена.
Накратко: Трасето между арена и бТК е пълно 100% през голяма част от денонощието. В момента бТК изгражда ново. Пусков срок не е обявяван.
P.S. Съвсеме естествено е, при това положение, да няма проблеми с торентите, а само с другите услуги.
добре.. мерси за информацията! това беше главната ми цел.. да разбера защо на какво се дължи кофти връзката ми. Извинявам се на Lupus ако съм го обидил! въпреки че всеки има право на мнение. не бих се отнесъл така към арена ако не бях поне малко убеден че проблема е в тях. мерси пак за вниманието
Звучи малко като "Извинявай, че ти счупих крака!" :)
От преди 2 часа са пуснати явно новите трасета - всичко лети :)
На работа имахме проблем. Тук ми е ок (сайта). Временни проблеми на БТК предполагам.
--спам--
CrossBlade, ъм.. да се возиш в Рено Twingo вишняво ?;)
Почти съм сигурен, че миналата нощ те видях в едно такова ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
--спам--
CrossBlade, ъм.. да се возиш в Рено Twingo вишняво ?;)
Почти съм сигурен, че миналата нощ те видях в едно такова ;)
Ако отвсяка страна е било заобиколено с G-класи съм аз
Брех 2-3 седмици назад съм :)