Re: Световното по футбол - Германия 2006
Много ме е яд, че един голям футболист като Зидан се поддаде на провокация и си изкара червен картон (напълно правилен! ).
Бях за Франция (заради Анри (велик е !!!! - фен съм на Арсенал) и ме е много яд!
Който е бил за Италия може да злорадства!
Яд ме е и заради рендета като италиянците(по-правилно ли е "италианците"?), дето пак с никаква игра стават шампиони!
Както и да е!
А ние отново не бяхме там!
Честито на шампионите!
ПП: ама и тая 60+ градусовата не прощава на никой (щом ме накара да пиша в тая тема)!
:Drinks:
Айдееее... честито на всички букмейкъри (настоящи "бъгмейкъри")... :tongue:
"Скуадра"-та няма да спи тая вечер... ехххх, как беше през '94-та... :Drinks:
Жалко за Зидан... наистина голям гаф в края на блестящата му кариера... :(
За всички останали - наздраве! :dock:
P.S. Май не видяхме каката с големите бидони на излиза на терена... явно сайта не е натрупал посещения... :knuppel2:
P.S.2. Сайта има над 15 000 000 посещения... ех, мама му стара, да "таковам" тея лъжливи шваби, да е... :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
Поне на сайта да я сложат голичка, че да й се порадваме (от сърце) с ръце... :grin:
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
P.S. Май не видяхме каката с големите бидони на излиза на терена... явно сайта не е натрупал посещения... :knuppel2:
натрупа и още как. 11мил бяха постигнати преди няколко дена, като уебмастърите на сайта станаха доста алчни за трафик и пуснаха 2ра кака - щяла да се появи при постигнати 22 мил посещения. скапана работа, експлоатираща първичните човешки инстинки ... и аз бях там, и цъках и рефреширах даже