Re: Браво на волейболистите
Какви бяха тия манекенчета - италия, те и за тренировка не стават, само ни изгубиха времето :yahoo: :ole :yahoo: :ole :yahoo:
Доколкото разбрах, само два мача ни остават и после ще ни дадат купата. :Drinks: :Drinks: :Drinks:
Иначе честно, онова гнусно педерасче 10 номер като го гледах как подскачаше при сервисите и ми призляваше :051:
Аман от тия французи, само ни спъват спортните напъни...нищо де, да пием една студена вода (за кой ли път) и гледаме да смажем гадовете на малкия финал... :bravo :bravo :bravo :bravo
Французите ни криви - те просто си играха играта , ама нашите Дръвчета - децата в махалата играят по-добре .Толкова дръвна игра скоро не бях виждал.
интересното е че противника не спря да се движи и да блокирва, а нашите начело с Пл. Константинов ( за пореден път показва колко е мързелив ), само дето забравиха по едно кофе да си вземат
Долен номер запореден път !
Бг Спортистите са така. На тях кенефи не им трябват тука - те тука лапат а навън се посират ! СРАМ МЕ Е ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТ ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ
утре с ***** ще има недогледани и пропуснати топкииииииии, та гледай!
Колко е кратък пътя от "Осанна" до "Разпни го!" ...
Нашите се бяха спекли нещо така си е ама да са дръфффчета ...представям си тия преди нас какви трябва да са били... коренчета.. :081: