Нуджа от помощ - диря магазин за...
Така, така....въпроса ми може ви се стори леко аПсурден, ама все пак да попипам - значи търся магазин в София, от който да мога да купя следната глупост: По базарите в НДК съм я виждал най-често, на щандове където продават всевъзможни щуротии, стил Ку-Ку магазина, та там се срещат и едни дипломи (сертификати) с да кажем "Шеф на годината" (поле за попълване името на жертвата, и долу разни други глупости пише) и други подобни теми ... Такова нещо ми трябва, но не знам къде да го търся... Някой ако може ме насочи, ще съм му задължен.
Re: Нуджа от помощ - диря магазин за...
Има Ку-Ку магазин в "Малкия Цум" на последния етаж, а също и в "Пасажа" в НДК точно срещу входа откъм шадравана в подлеза.
Хммм, за пасажа не знаех...благодаря; инак ако речеш на кое се вика малкия цум, нема е зле, на мен нищо не ми говори....
Малкия Цум е на на ул. Пиротска, като тръгнеш от Мария Луиза по Пиротска, магазинът се пада отляво малко след едно кръстовише с голяма кръгла саксия по средата. Магазинът има два входа и мяза малко на базар, първият щанд е с техника и се вижда добре от улицата - щом го забележиш - влизаш и нагоре с асансьора.
Хмм, да не би да имаш предвид бившия Ян Бибиян...? :)
Точно бившият "Ян Бибиян" е "малкият ЦУМ"
Добре, много благодаря за помоща!
@Сko - малко допълнение - това:
Цитат:
Първоначално публикувано от Ско
Има Ку-Ку магазин в "Пасажа" в НДК точно срещу входа откъм шадравана в подлеза.
Не съществува вече, днес проверих (обходил съм целия пасаж, нема такова животно).