Търся координати на Вега.нет - Варна
Здравейте, тук има доста варненци и се надявам някой да може да ми помогне. В един от офисите ни се ползва dial-up интернет от доставчик Вега, който за по-лесно се плаща веднъж на три или шест месеца. Дойде време пак за плащане и се оказа, че не можем да открием никой от Вега - нито в офиса (забутан в градска болница), нито на телефоните, нито отговарят на имейли.
Ако някой може да ми каже как да открия някой от Вега, ще съм много благодарна.
Re: Търся координати на Вега.нет - Варна
Телефоните от страницата не работят ли?
http://www.vega.bg/contacts.php
Тази фирма вече не съществува. Закупена е от ITD София. Помещението което е в градца болница е само техническо - няма обслужващ персонал (ако се наложи нещо се обслужва от Рутил).
По въпроса който те касае се обърни към ITD. Телефоните ги виж от сайта им, защото доколкото разбрах и техните са сменени - ще стават телекоминикационен доставчик и имат собствени номера.
Благодаря ти много Pat, сега ще се раззвъня. А Вега поне да бяха обявили някъде за промените, много неприятно отношение.
Едит:
И резултата: свързах се с ITD, хората бяха безкрайно изненадани от ситуацията и от това как съм ги открила (още веднъж благодаря за навременната информация), така и не разбрах кой е сбъркал, но проблема е разрешен засега.