Re: Варненската агитка - Почерпката на 5-ти в 19.00h в Пицарела!
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Благодаря за пожеланията, беше чудесна сбирка! Много се радвам че се запознах с всички вас. Живот и здраве да се събираме по-често така :) :Drinks:
Смея да дам отговор от името на всички и те уверявам че удоволствието бе изцяло наше .
По повод на почерпката , едно ти обещавам - на следващите събирания ти ще си със "змия в джоба" - просто недей и да си помисляш да вадиш пари , "че ши та напляскам!"
Браво бе, не ви е срам!
Roumen68 днес има рожден ден, а вие дори не се сетихте да го поздравите.
Ама га муахте кифтетата, ви беше 'убаво, нали?
Румене, да си жив и здрав, и да направиш още една такава сбирка. :Drinks:
Ще гледаме да те уважим този път.
angel
Много ти благодаря IvO :) :Drinks:
За сбирката - с удоволствие, ще го помислим и измислим :)
За много години Румене !!! :Drinks:
Да си жив и здрав още много години да ни радваш във форума и по сбирките му!!! :ole
Искрено съжалявам, че нямах възможност да прескоча до Варна, макар че съм на стотина километра,
ама все ежедневни ангажименти, търчане... Искрено завиждам на всички намерили време да се отзоват на сбирката.
Явно атмосферата е била суперготинояка :yahoo:. Ама оставам с надеждата, че що са дни - занапред са!!!
Пък и догодина Румен ще има юбилей !!! :016: :Drinks:
Румене, Честито и да си жив и здрав :Drinks:! На сбирката не успях да дойда, защото съвпадна с рожден ден в семейството, вчерашният ти празник, пък съвпадна с имен ден, та сме разсеяни. Ама да е жив и здрав IvO™, та ни отсрами :ole! То в българския календар празници много, та все ще намерим повод да наваксаме по-нататък по сбирките!
Иво, нали става дума да го уважим в буквалния смисъл? :))
миналата година телевизор, таз' - видеостена за стадион :)
жив да си, другото ще си го купиш. следващия път ще ти стисна ръката и за пропуснатия. cheers!
Благодаря ви за хубавите пожелания, приятели! :)
Малко стряскащо го приемам, че за последна година като ме попитат на колко съм - да отговарям на тридесет и еди колко си :yikes Но какво да се прави, пък и възрастта казват не била порок :)
За събиранията - съгласен, трябва да си организираме по-често такива мероприятия. Другият път, да се постопли още времето - ще бъдем по-изобретателни и вместо в пицария - ще си организираме пикник с барбекю до някоя река. Аз ще осигуря голямо барбекю, въглищата и въздушна пушка за турнир по точна стрелба. Рибарите сеткомци ще се погрижат освен кебапчета - да има и прясна риба на скарата :)
Lazar, честит ти имен ден, макар и с малко закъснение, да си жив и здрав!
Fear me, тази година за първи път се размечтах не за нова техническа придобивка, което е адски странно за всички които ме познават, а за пътешествие с кола и ферибот до о. Родос и няколко нощувки там. Но до тогава има време и току виж съм го заменил това за изчитането от кора до кора на някой нов User's Manual :))
Наздраве на всички! :Drinks:
Makaр и с малко закъснение,
Ч.Р.Д. Румба, жив и здарв да си! Дано ти се сбъднат плановете за пътешествието! :ole
До следващата сбирка - наздраве! :Drinks:
Благодаря ти Pat, да ти се връща и на теб, наздраве! :) :Drinks:
Като гледам пролетното време навън - може и по скоро да чукнем чаши с бира (макар и пластмасови :)) ) край някоя рекичка.
Хайде - казвайте - харесва ли ви идеята за пикник? Предложения за мястото?
Варианти:
1. За повечко Сеткомци - това значи някъде из централна БГ. Което предполага наблизо да има хотел за по 1 нощувка, хубава природа, чист въздух, замърсяван единствено от уханието на барбекюто, задължителната река за изстудяване на бирата...
2. Отново само за Варненската (и Добричката) агитка през някоя топла събота или неделя през деня. За рекичка и гора - сещам се за една местност близо до с. Батово, което е по пътя от Добрич за Албена, на около 15 км от Албена. До рекичката се стига с кола, има достатъчно равно място за паркиране на колите и за разпъване на бивака. Наоколо е гора, така че мястото става.
Дайте ден и идвам със цялото семейство.
имам двама дивака дето само чакат да ги пусна на воля да бягат
В Пикадили ПАрк вече снимките са ни разлепили за PNG ( Persona non Gratta )
проблема е че застудява и завалява - инак минала неделя напалих барбекюто в гората .. има и доказателства :)
Цитат:
Първоначално публикувано от WilliamDark
...инак минала неделя напалих барбекюто в гората .. има и доказателства :)
Да, четох за някакъв пожар наскоро... :-memnon
Ааааа не можем се разбра така защо никои не носи бач карта с името аз сега откаде да знам кои кои е агитката и кои за какво се бори??Само Ludia и Pat познах искам подробно описание на всеки.
Като се започне от трите имена, адресна регистрация, години, банкова сметка, ПИН на кредитната карта обща информация само. :-memnon :)
Re: Варненската агитка - Почерпката на 5-ти в 19.00h k
аз съм най-високия
на едната панорамна снимка съм с @Pat от ляво и Румен68 отдясно
инфо няма да давам освен
Женен с две деца - професия Бачкатор!