Жуля ВИКТОРИ - бяло , но ще трябва да ги спирам щото кръвното нещо върви нагоре.Иначе преди години започнах с ФЕНИКС кутия. :jamaika
Преглед за печат
Жуля ВИКТОРИ - бяло , но ще трябва да ги спирам щото кръвното нещо върви нагоре.Иначе преди години започнах с ФЕНИКС кутия. :jamaika
или никакви или "муфтакис"
Viceroy - сив. По принцип.
В останалите случаи Muratti Ambassador - Rosso, Parliament - Blue.
Когато ме разтресе гъзарията, както казва сина ми, си купувам кутия Sobranie - Black Russian и ... Bourbon с кафе или Bacardi с портокалов сок.
Някакво такова ми е менюто.
Купих си, имам машинка и гилзи за свиване на цигари, но нещо не се справям, много рехави стават, не мога да ги натъпча и много рядко се хващам да си правя цигари. Ако някой знае някаква тънкост при приготвянето, моля да я напише.
Май че ги отказах... :god
За 3 седмици - последните - 1 цигара само.... :yikes :016:
Не знам да се смея ли, да плача ли??? :Drinks:
радвай сеЦитат:
Първоначално публикувано от stekyman
жълта ЕВА..1 кутия на ден..
Вече мога да казвам, че не съм пушил от миналата година!!! :-memnon
Хайде за многая лета на всички!
:Drinks:
Мразя цигарите, затова ги пуша пролет и лято, есен и зима, та да се свършат веднъж за винаги и да заживея един живот само с аромат на люляк и рози. В анкетата съм посочила с чии вид съм започнала глобалното им унищожение.
Аз само да кажа ,че от 4 месеца вече съм в групата на непушачите. :016: :ole
Добрият стар CAMEL, който е пропуснат в анкетата.
Дамм и аз на тези минах. Не е даден, защото по времето на анкетата нямаше в свободна и масова продажба.
Който какво производство е? Щото имам чудесни спомени от лъкито и камилчето, които се продаваха навремето. Тогава бяха турски.Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Аз от близо месец не пуша :) Спрях ги ей така, от само себе си, рекох си че трябва да се поизчистя малко и почнах да ги намалям - на 5-6, после на 2-3 и после на 1 сутрин + евентуално още една след ядене на обяд или вечеря :ole :yahoo: от мен да знаете, този начин е стотици пъти по-лесен, отколкото рязкото спиране и поставянето на невъзможни цели като непушене доживот.
Made in Romania. Отдавна не съм пушил оригитален CAMEL каквито бяха едно време - пакет 100 mm (сега са кутия 80 mm), но ми се струва че оригиналните бяха някак си по-добри, по-силни. Същото се отнася и за румънският KENT кутия - не е каквото беше едно време ароматният KENT 100 mm пакет от Корекомските времена.Цитат:
Първоначално публикувано от fori
...То добре че Tic-tac си е още същият :-memnon
Ти преди виждал ли си KENT и CAMEL в по-различна опаковка от 100 mm пакет?Цитат:
Първоначално публикувано от fanta orange
Да, жените пушат 100 mm, но там диаметъра е 1,5 mm :))