Направо да се просълзиш ...нес 13.02.2007-ма година,
Екипът на Data.BG взе единодушно решение да закрие торент секцията на уеб сайта.
Причините са много, едни от които са:
1. Създаване на лошо име на уеб сайта (пирати и т.н.)
2. Ограбване на създатели на интелектуален продукт (особено на български)
3. Спам, вулгаризми и потребители, които качват материали нарушаващи Законите на Република БЪлгария
Извиняваме се на потребителите, които са качвали собствени материали (не нарушаващи Закона за авторското
право и/или други Закони на Република България).
Data.BG не одобрява и не толерира пиратството в България
P.S. Всички мнения целящи обиди към екипа на Data.BG ще бъдат изтривани. Моля, бъдете конструктивни.
Ние ги мислехме за free server, пък те видиш ли, не одобрявали и не толерирали пиратството.
Хвала на такива доставчици, хвала и на МВР ...
А защо не вземат да закрият и всички потребителски акаунти? Или в тях "пиратска" продукция няма? Смех, смех...![]()
Ами все пак доста хора си сваляха от този тракер,сигурно ще си остане локален само за техните си потребители,знам ли исками се да знам кои ли ще е наред да спре. не че няма откаде да се сваля ама с това ( ПИРАТСТВОТО ОГРАБВА)станаха леко банални.
Смятам да им напечатам некролози на тракера
"Пирати"...кой го казва само.
така както отиват нещата - скоро и датата ще заркият
дано да не стане все пак
Ами по добре.Няма смисъл да се мъчат а и да ни дразнят, че имат някь'в контент.Който търси намира.С тях и без тях.Без това ми беше писнало да гледам надписа "Website overload" през 5 мин ....
"Падна торент тракера на дата бг " - еййй... добре че беше тая тема ,да разбера че имало и такова "чудо"
С ДАТА или без - все ми етая - отдавна престанах да я ползвам.
въй-въй-въй....кой го казва"Data.BG не одобрява и не толерира пиратството в България"![]()
Е сега вече умрЕх на мъка...Падна торент тракера на дата бг
интересно е, че замундата казва...
почвам да се съмнявам дали няма нещо гнило в тракерите...2007-02-13 - Поради тотален срив на системата е нужно да рестартирате торент клиентите си!
Моля да ни извините за създаденото неудобство!
Ами може да почнат един по един да гърмят и другите тракери ?!Първоначално публикувано от dark
Борбата е безмилостно жестока...
Борбата е безмилостно жестока.
Борбата както казват, е епична.
Аз паднах. Друг ще ме смени и...
толкоз.
Много интересно защо ли 18ч. след публикуването няма нито един коментар.Data.BG не одобрява и не толерира пиратството в България
P.S. Всички мнения целящи обиди към екипа на Data.BG ще бъдат изтривани. Моля, бъдете конструктивни.![]()
Защото темата е заключена още отначало.Първоначално публикувано от periel
Да не мислиш, че ще има поне един "конструктивен" пост след публикуването на подобна новина?
Пък и не ми е ясно какво конструктивно може да се напише - да предложат нов, неизвестен досега метод за размяна на файлове през Интернет ли?![]()