Re:Какъв тютюн използвате за свиване на цигари?
Е.. чак да ме отпишеш :)
Просто бях на друга вълна, изпробвах истински тютюни с Латакия, Перик и други чудеса, до които конвенционалния пушач на хартиени пръчки никога няма да се докосне и вкуси.
Приятелю Барон, сподели какви тютюни, освен този от 60лв килото и Съни си пробвал за да си изградим мнение за достоверността на тезата ти.
Аз лично небих препоръчал насипна отрова, продаваща се на килограм в мрежата и на силно неприятен ми човек.
Пробвал съм лайна от 30лв килограма, 50лв, 60лв и 75лв - нито един не става за пушене, по мое мнение и от Съни-то е значително по-неприятен, което естествено не значи, че Съни става за нещо.
ПС - Втората част от мнението ми е несвързана - то е коментар на пост, който имаше отгоре и който участникът в последствие реши, че може да изтрие!
По този случай - наказание 3 дни за barona75 - научете се, че не могат да се трият мнения, по които вече е взето отношение. Така се губи смисъла на дискусията!
Пушете каквото си искате.Аз си давам мнението просто.Най различни тютюни съм пробвал.Какъв е смисъла да се дават по 150-200лв. за килограм тютюн да се свиват,ами по добре е да се вземат готови цигари.
Здравейте свивам цигари и от любопитство сравних това което пише за съдържание на цигарите с това което пише на кутия от цигари.Значи купувам си тютюн Доминго блонд и там пише за съдържанието:
формат хартия Type A , Type B
дабелина 0.4 гр никотини 7мг в типА и 10мг в типБ
катрани 0.4мг типА и 0.5мг в типБ
чудно ми е дали това е верно защото на купешките цигари пише например в син камел
катрани 6мг и никотини 0.5мг
чудно ми е на тютюна ли е объркано или какво, но пък съм гледал и на друг вид доминго пак подобни показатели.все едно е разменено катрани и никотини........някой има ли представа за това?
Разменено е. На цигарите е правилното - много катран, малко никотин.
Край , вече съм нов човек !
Цитат:
Първоначално публикувано от vanq13
Аз си купувам тютюн от xxxxxxxxxxxxx и много ми хареса лек за пушене
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320691080[/time]_________________________________________________
предлагам супер качествен тютюн и лек за пушене РЕДАКТИРАНО Ваня
Лека самореклама само лека :)
По принцип свивам ред бул ароматик шаг приятно тютюнче с лек аромат не е много силен ама последно време съм пак на папируси от магазина мног дебелашко бе пфууу.
Аз лично използвам и вземам тютюн директно от производител,който го отгрежда,преработва и предлага готов.Много съм доволна от качеството,при това излиза много евтино.
Отговор: Какъв тютюн използвате за свиване на цигари?
Аз принципно взимам Вирджиния и гилзи Корона. За 5 минути си свивам 20тина цигари и съм готова.