Кой успяхте да излъжете днес...
...освен себе си, разбира се, но това е масово разпространена практика.
Умеете ли да лъжете и то точно на днешната дата?
Аз досега успях да излъжа само котката - сега стои затворена в банята... :-memnon
Кой няма да празнува днес?
а) депутатите
б) политиците
в) някой, с къси крака...
Честит 1-ви април, друзя!
Специален поздрав за всички с песента на ПРЕСЛАВА - "Лъжа е" :ole :yahoo: :))
Re: Кой успяхте да излъжете днес...
Toва е лъжа . Котката е в кухнята.
Защо само Честит 1-ви април
ми давайте подред 2-ри 3-ти и така 365 дена в годината
Смисъла на подобен ден се губи в нашето родно БГ
Ети ви една доста груба първоаприлска:
Новина на деня
Орешарски отстъпи пред Масларова, пенсиите скачат с 30% от 1 април
1 Април 2007
Убедих колегата Орешарски, че пенсиите трябва да се повишат незабавно, още от 1 април, обяви министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова в телефонно интервю за Mediapool от Австралия. Министър Масларова е на посещение в далечната страна, за да убеди тамошния си колега да ограничи наплива на австралийци към трудовия пазар на България.
Неотдавна министърът на финансите поряза намерението на Масларова за увеличение на пенсиите с аргумента, че не може да се увеличават разходите над планираното, защото Европейската комисия не дава. Трябва да се съобразим с критериите от Маастрихт, които ни ограничават да не отстъпваме пред неразумни искания на социални министри, каза тогава Орешарски, като напомни, че навсякъде в Европа, където има правителства на социалистите, борбата между министрите на труда и на финансите са много ожесточени.
Господин Орешарски ме разбра и каза, че ще се намерят пари за увеличението, дори ако трябва да се намали бюджетният излишък и той да се сведе до нула, добави Масларова. Според нея имало възможност и за още едно увеличение от 22,5-23% на пенсиите от 1 юли, но за него било още рано да се говори.
Трябва да сме реалисти и да не искаме повече от разумното, а и пенсионерите ще ни разберат, обясни Масларова за евентуалното второ увеличение.
Тя не разкри как е успяла да убеди колегата си на отстъпката, но запознати с кухнята на отношенията в правителството на Сергей Станишев казаха, че Орешарски се е съгласил на вдигане на пенсиите срещу обещанието заместникът му Георги Кадиев да влезе на избираемо място в листата на БСП за евродепутати. Както е известно, Кадиев безславно изпадна от списъка на левицата и заради това ще продължи да си е зам.-министър.
Българските пенсионери трябва да се почувстват най-сетне като европейци и няма да отстъпя, докато до края на мандата на социалистическото правителство пенсиите не достигнат 92,4% от средната работна заплата за страната, категорична бе министър Масларова.
Запитана какви са резултатите от посещението й в Австралия, социалният министър каза, че е договорила годишна квота до 5 хиляди австралийски пенсионери, които ще имат право да се заселват в Родопите, при условие, че си купят къщи.
Засега пазарът на труда в България за австралийски работници ще остане ограничен, отсече Масларова.
Цитатът е от тук:
http://mediapool.bg/show/?storyid=127451&srcpos=4
тази "новина" най-много ми прилича на Ку-ку "аварията" на АЕЦ-а
добре, че пенсионерите не влизат много-много в нета, че голяма дандания ще стане, защото материята е прекалено болезнена, че да си прави който и да било майтап с нея
То това не си е новина ами гавра и тя си е била редовна около всички избори. Не пожелавам на никой да е пенсионер в родното БГ
Гаджето метнах.Иначе мен ме метнаха много лошо в Арена като качиха филма "300" на DvdRip със субтитри,наскачахме около 1000 човека да точим.Като се свали с нетърпение пуснах да видя как е качеството и останах вцепенен.Вместо филма "300" ми бяха пробутали "Фантомът от операта" :-memnon