Виж, щом го предлагат, значи има търсене. Който иска - да гледа. Без мен И този път. :-)
Преглед за печат
Виж, щом го предлагат, значи има търсене. Който иска - да гледа. Без мен И този път. :-)
Не вярвам в истиността на гласуването ама от последните две предпочитах Христина защото това си е победа над чалгата и простотията на другата.То не че тая пращи от акъл ама поне не претендира да е вип и ги би.Колко е истина гласуването само авторите си знаят.Факта че организатора на шоуто и е кръстник говори достатъчно.
А дали няма вариант, Здравко да е дал доста пари за смс-и за да се гласува за жена му? Колко пари трябва да вложи, за да спечели 10 000 -15 000? Какво са в сравнение с 100 000? Може да си го позволи, може и да го е направил...
Възможности бол. Но по ми се струва приемливо организацията да е "фирмена", а не самодейна. При самодейната риска да изтече информация е огромен, затова мисля така.
Освен това мотивите биха могли да са няколко. Не знам каква е организацията и договорите с участниците, както и отношенията на организаторите с държавата. Имам предвид тези пари облагат ли се или не.
Идеята е, че преди години имаше слухове, че има съвсем достъпни начини да се уговориш с произволен организатор на хазартни игри и да "спечелиш" определена сериозна сума пари срещу преимлива комисионна за него. Тези пари ти се явяват необлагаеми, а и най-важното "чисти" след операцията.
Както и да си купиш автомобил на по-ниска цена. Там вече инициативата е на организатора. Той търси при националните дилъри желаещ да си закупи нов автомобил, който да е достатъчно дискретен [купувача]. На същия му се предлага да "закупи" автомобила на 70% или друг по нисък процент от цената, като автомобила обаче бъде спечелен в бинго, минго или някоя друга хазартна инициатива.
И човека доволен, тъй като спестява пари и организатора също, тъй като регистрира сериозен разход при по ниска стойност на наградата.
Да са им честити парите! Да злобеят противниците, а ние да си пием бирата. Наздраве! :Drinks:
Точно така си мислех и аз, докато на сцената не излезе Силва Зурлева да връчи чека, на мен поне ми се стори, че е като в необрано лозе. Въобще не изгледшаше, като да е очаквала подобно нещо. Може и да греша.... но ми се струва, че е така. Въобще цялото предаване след обявяване на финалните резултати протече доста "импровизирано" :)Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
От друга страна ме смущава друг факт. Детето на Христина си спеше чак докато не останаха двете с Десислава. Тогава на няколко пъти се чу, като си говорят да казва, че е време да го събужда. А защо не го събуди още в началото на предаването, как е била сигурна, че няма да си замине още в началото - интуиция....небрежност ...или нещо друго ? :)
На мене ми направи впечатление че освен г-жа Зурлева с нейните вечни сентенции, Десислава остана като ударена с мокър парцал.
Но както знаем ние - Безплатен обяд няма.
Или са ги изнудили за нещо или Здравко е натиснал някъде за да си оправи някой и друг дълг :)
Но самия Факт че всички звезди като чуха победителя - излязоха най -надменно, заедно с "готиния " Перкусионист" - всички са долна сган. Даже и като звезди не могат да се държат достойно- нали са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - да се държат като такива , а не като разглезени деца.
Станалото станало..но всичко е въпрос на интересии пари, както спомена някой по-нагоре.
Аз също не вярвам на тези резултати, просто ми се струва невъзможно ДесиСлава да загуби от Христина със СМС-и, но това няма как да се докаже.
заповядайте в http://antinova.informe.com да изберем истинският победител от Вип Брадър
Спамеееееееееееер!
хей ти да не си от НОВА ТВ или някой друг роднина на ЗдравкоЦитат:
Спамеееееееееееер!
а ти с тоя Анти Нова ТВ форум, дето сте:Цитат:
Първоначално публикувано от armani`
Our users have posted a total of 17 articles
We have 11 registered users
по комшийски ли си го направихте? или по роднински?
Много на сериозно ли се взимате? :))
Този форум беше създаден днес, виж един час по късно от твоя постЦитат:
а ти с тоя Анти Нова ТВ форум, дето сте:
Our users have posted a total of 17 articles
We have 11 registered users
по комшийски ли си го направихте? или по роднински?
Много на сериозно ли се взимате?
Our users have posted a total of 27 articles
We have 20 registered users
The newest registered user is adriana_st_87
In total there are 41 users online :: 4 Registered, 0 Hidden and 37 Guests [ Administrator ] [ Moderator ]
Most users ever online was 49 on 28 Apr 2007 02:49 pm
и след това погледни и тук в setcom.bg
Извинявам се, ако съм те (ви) обидил! Броя на регистрираните расте лавинообразно...Цитат:
Първоначално публикувано от armani`
Но нещо не мога да схвана каква е точно целта на това начинание?
Ще вземете парите от единия спечелил и ще ги дадете на друг?
Или "да възтържествува" справедливостта ?
А може би просто сте фенове на чалгата и силиконовите гърди? :-memnon
Чак ми стана интересно....
Не съм фен на чалгата, просто гледах с интерес Вип брадър и вчера неможах да повярвам на ушите си. Искам просто по някакъв начин да възтържаствува справедливоста