Честито и от мен :) :ole :Drinks: :bravo
Преглед за печат
Честито и от мен :) :ole :Drinks: :bravo
Ех.. Добри новини :-)
Добре дошли в кюпа :-). Желая ви много щастие, любов и най-вече да се разбирате добре.
А кой кого настъпи на сватбата?
Честито !!
Здраве, щастие и много сеткомчета да си имате :ole
Честито! :Drinks:
Много здраве, лично щастие и късмета да не ви напуска!!!
Айде честито и от мен, много здраве, много щастие и любов и всичко останало да можете да си го купите....
А Иво и Силвето да вземат пример :)
да са живи и здрави !
желая им :
3-4 деца(като минимум) ! :yahoo:
и аритметична прогресия внуци !!
:yahoo: :ole :bravo
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Тука сте в  грешка  - Ivo & Silvia  бяха първата двойка - Те са си семейни !!!Цитат:
Първоначално публикувано от Io
А бе това само го чуваме и четем в профилите, ама - ник'ви доказателства, ник'ъв снимков мат'риал. Човек не знае кога е момента да каже "Честито". Пък като гледам тук снимките си викам "Бреййй, к'во Съни" :ole! Затуй като честитя сега на младоженците, използвам случая да честитя и на всички Сеткомски бракове - и явни, и тайни, и консумирани, и още не! :Drinks:
Честито на младоженците и от мен! :Drinks:
Здраве, щастие и хубав съвместен живот ви желая! angel
Честито!
"Бреййй, к'во Съни, бреййй к'во Брей" :ole
//а до скоро пушеше даже.........слънчицето де....//
Още на първото бяхме със сърфовете на колата :oleЦитат:
Първоначално публикувано от Vandal
[img width=450 height=600]http://www.sunnyx3m.com/pics/Gokcheada10.04.07/IMG_4179.jpg[/img]
И от мене една честитка :) :oleЦитат:
Първоначално публикувано от lord_ice
[/quote]
[/quote]
Хехе каква ирония, че това е подписа на Breiii, а сега хич не ми се вижда да му е зле нещо :035:
Много благодаря, аз също се чувствам истинска щастливка с него и вярвам, че ще бъде завинаги :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Оооо това е много интересно съвпадение, дано да сте щастливи като нас и скоро да гледаме и вашите снимки :bravoЦитат:
Първоначално публикувано от nommo
Ами как ще мърдам , то там е толкова хубаво :yahoo:Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Да, наистина прекрасният форум на Сетком ни събра, за което трябва много да черпим и виждаме във ваше лице най-добри приятели. Като гледам Иво и Силвия, явно двойките в Сетком са много щастливи :yahoo:Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Аз него разбира се, той не можа да ми намери крака под роклята :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от fori
Много правилно, без снимков доказателствен материал нищо не се приема :)Цитат:
Първоначално публикувано от Lazar
Breiii грижливо махна цигарите от живота на Sunny и показа, колко други много по-хубави неща съществуват :033:Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Много благодаря на всички за невероятните ви пожелания и подкрепа, аз се надявам скоро да се видим на някоя сбирка и да ни видите щастливите влюбени физиономии :Drinks: :ole :yahoo:
Ето така се рита менче, така, че и Стоичков да ми завиди за десния фалц (откъс от любителски фотоапарат):
www.sunnyx3m.com/movies/Menche.avi
Много благодаря за хубавите пожелания :033:
Още не сме се окопитили от предишното а довечера заминаваме на следващото пътешествие. На следващата сбирка (ако не духа вятър http://www.sunnyx3m.com/forum/Smiley...pleasantry.gif) ще покажем още от страхотните снимки които станаха към 1000.
Пат или който има някъкви съмнения - щастлив съм до безобразие :yahoo: напълно оценявам и не пропускам нито миг да отмине неощастливен покрай нас, продължавам да се рея като angel и мисля това да ми е диагнозата оттук нататък http://www.sunnyx3m.com/forum/Smiley...aiwebs_011.gif
Честито!
Да сте живи и здрави.
Да ви спори във всичко.
Да имате голям късмет.
Да има много любов.
И всичко най-хубаво.
:bravo :Drinks: :bravo