За много години, щастливи и мирни, богати и златни, да пием от пълни чаши! :Drinks:
Преглед за печат
За много години, щастливи и мирни, богати и златни, да пием от пълни чаши! :Drinks:
Пожелания за много Здраве на всички съфорумци, пари и всичко останало сами ще дойдат! На здраве! :Drinks:
Малко пояснения за тези, на които не се отваря линка:Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
На този линк доскоро се виждаше заседание на 6-8 членна комисия, сформирана явно от @Pat за да продължи изследванията по ТАЗИ тема. Комисията беше с най-разнороден състав, за да се види въздействието на топлината от различните източници (инвертор и конвектор) върху различните типове хора - единият член на комисията беше гранично едър и снажен (може да се спори дали е "дебеу" или "не е дебеу"), другият член беше висок, сух и върлинест, имаше две лаборантки (според Lupus - умна и руса), както домакинът и още един член. Други двама по-дребни членове на комисията явно правеха своите изследвания в стаята с конвектора и камерата не ги засече. Та , в стаята с инвертора имаше монтирана Web камера и цялото изследване се предаваше на живо, както подобава на един такъв IT-климатичен форум! Имаше една голяма лабораторна маса, на която бяха подредени всевъзможни колби, мензури и епруветки, съдържащи C2H5OH с различна концентрация, както и всичките му салтанати, необходими за целта, като разни реактиви, разредители и катализатори. От време на време. като по даден знак всички членове на комисията вдигаха всеки своята колба или епруветка към камерата (може би към светлината на прожектора?) и изговаряше по нещо, което не се чува(може би някакви заклинания?) и се развеселяваше, явно доволен от свършената работа. Явно на инвертора ( за протокола - Osaka) бяха зададени по-високи градуси, защото по някое време температурата в помещението видимо се повиши, съдейки по запотените лица на по-едрите членове на комисията, които дори започнаха да се разсъбличат, обаче не чак толкова горещо, защото двете по-слабички лаборантки запазиха своето облекло до края на предаването (след това не знам :) ). Та си мисля - колко ли саможертва трябва, за да се лишиш от личното време и да правиш подобни изследвания, когато другите празнуват посрещането на Новата 2008 - не знам. Още веднъж - да ни е честита на всички - тези които са били, и тези които не са участвали в изследването! :Drinks: :yahoo: :))
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА и от мен!
Нови 366 дни, изпълнени с щастие, късмет и здраве, любов, успехи във всяко начинание, както и нови незабравими спомени ! Радвайте се на живота и той ще ви ощастливи!
Ха честита и от мен, здраве и любов, за всичко друго има Мастър карт
Честита и щастлива Новата 2008-ма година :blob1 :Drinks: :blob1
Това бе най-оригиналното и смислено обяснение когато някога съм чувал!Цитат:
Първоначално публикувано от Lazar
Лазаре - имаш почерпка от мен на следващата сбирка.
:Drinks: :Drinks: :Drinks:
безброй красиви и щастливи изживявания и мигове през новата 2008ма
Честита нова година и от мен , да сте живи и здрави ;) Другото все ще се намери начин как да се оправи ;)
:ole :yahoo:Това кога се очертава да бъде?Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
На всички съфорумци - бъдете здрави , пък за другото - каквото сабя покаже. :rockon:
Честита Нова 2008!!! Щастие, много споделена любов и професионални успехи на всички! :Drinks:
Честита и от мен :Drinks: :Drinks:
Да сте здрави,
да сте живи,
само със изправни клими! :ole
Щастие, любов, ....и повечко пари,
че без пари и любовта не върви!!! :yikes
:Drinks:
Честита Нова Година от мен, с една генерирана специално за форума снежинка :)
http://rainbowpix.org/pictures/snow_07.JPG