-
Какво оръжие имате?
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
"Jenata kato orujie" - naruchnik na specialnija agent :)
<font color=blue>Memento Mori</font id=blue>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
biologi4no ima6 vpredvid sigurno ;o)
<font color=red>Black holes result when God divides the universe by zero.</font id=red>
http://www.fh-karlsruhe.de/sonstiges/imag/fh-logo.gif
-
Какво оръжие имате?
Направо темата става "ЖЕНАТА КАКВО ОРЪЖИЕ Е ?"
-
Какво оръжие имате?
-
Какво оръжие имате?
Az sum s BFG i ponqkoga s tursak[:D][:-angel][:D]
-
Какво оръжие имате?
-
Какво оръжие имате?
Абе що сменихте темата? Дайте да си говорим за пуцалки де!
Аз си имам една кремъклийка от прадядо ми. Доста е антична, но работи. Освен за стрелба става и за близка самоотбрана
[:D][:D][:D]
-
Какво оръжие имате?
USP + M4A1 + Helmet + Cevlar + 2 Flashbang + 1 HE Grenade
е, понякога като си намеря AWP - пробвам се и с нея
-
Какво оръжие имате?
Аз пък имам NOKIA 7110[^][^][^]
Впрочем верно ли не ти трябва никакво разрешително за газов, или само за някои газови... ??? Някой ще поясни ли [}:)]
-
Какво оръжие имате?
За всички газови, но трябва да си носиш поне копие от фактурата, с която си го закупил.
Поне това ми е последната информация, ако нещо не е променено.
Но е супер тъпо с газов пистолет, умряла работа. Не те съветвам да си харчиш парите за такава вещ.
Аз ползвам Beretta F92 и Glock 19 и двата с 15+1 9х19 Para.
Абсолютно нищо не ги бърка да стрелят и с газови, но при наличието на "стоп" патрони и имайки предвид какво ще стане с пластмасата от газовите в цевта и чистенето след това даже и не си помислям.
-
Какво оръжие имате?
Ми Malone, za Beretta F92 и Glock 19 какво разрешително ти трябва?? Освен това можеш ли да ме ориентираш в цените на тези двата, също и на някакви газови ако знаеш...
-
Какво оръжие имате?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ми Malone, za Beretta F92 и Glock 19 какво разрешително ти трябва?? Освен това можеш ли да ме ориентираш в цените на тези двата, също и на някакви газови ако знаеш...
<div align="right">оргинално мнение на MetalMilitia</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
за GLOCK 19 ти трябва стандартно разрешително за носене на оръжие, а за GLOCK 18 не ти трябва никакво разрешително - можеш да го носиш и употребяваш без такова. [;)]
-
Какво оръжие имате?
Леголас ... [:D]
MetalMilitia и за двата ти трябва стандартно разрешително за носене и употреба на късоцевно оръжие.
Разбира се преди това, трябва да си се явил на курс, психоизпит, изпит по това, което си научил на курса. Не в такава поредност.
Курса е елементарен от гледна точка на материал.
Районния инспектор, там където живееш би могъл да ти даде подробна информация.
Моя Glock струваше преди една година 1200 лева с ДДС.
Обикновения Glock 19 около 1000 лева.
Моя е малко по-различен, със светещи [фосфоресциращи] мерни прибори [Trijicon Night Sights], значително по мек спусък, променен дизайн на някои по дребни елементи, та затова е малко по скъп. Наричат го 19 Set.
Beretta-та е малко под 1000 лева, но имай предвид, че е доста по тежък от Glock, а и доста по голям. Не е много удобен, ако няма как да го скриеш.
-
Какво оръжие имате?
Големо мерене на пишки пада тука май, а?
-
Какво оръжие имате?
Ей хора страшна тема сте направили има и някои бисери от типа на
"А колкото до Bwana недей да спориш с него за оръжия.Гарантирам ти че е 200 процента по компетентен от който и да е във форума."
и
"за GLOCK 19 ти трябва стандартно разрешително за носене на оръжие, а за GLOCK 18 не ти трябва никакво разрешително - можеш да го носиш и употребяваш без такова."
Та искам да питам Леголас откога за боен пистолет не се иска разрешително и да кажа на popkaro откаде знаеш аз колко знам за оръжията и откога се занимавам с тях .Иначе личното ми оръжие е една успоредка(няма да казвам марка и модел) и ми върши невероятна работа (тия мойте 100+ кила да не са от салата) .Жалко че сега събота и неделя нямахме слука и не излезе нищо че да напълня пак фризера .
-
Какво оръжие имате?
@ WarLord: GLOCK 18 е уекичко <font color="red">по-различен</font id="red"> от другите модели на австрийската фирма. Разликата е, че е също така уекичко <font color="red">картечен</font id="red"> и по тази причина е още по-уекичко <font color="red">забранен</font id="red">. Тъй, че ако си си наумил да го носиш и ползваш - давай смело - разрешително за тоз пищак и без тфа нема ти дадат! [:p]
@ Malone: Знаиш ти в какво да ивестираш [;)] - трижеконите и спусъка рулират. Остаа ти само да покупиш подцевен финьер и вграден лазерен прицел и те пускам у некоя масака [:D]
btw: 19 или 19С?
ааа да стане интересно ся: ето един 17С със всички гореупоменати екстри, ма не казвайте на поуицаите, че това е Леголас [xx(]