Re: Клубните карти на М-тел 
  Мисля, че съществуват още. Гледат се последните 2 години, така че на всеки две години трябва да се сещаш и да тичаш в някой от офисите им и да обръщаш точките в нещо... иначе ги губиш. Аз съм се възползвал до сега само веднъж. Миналата година взех ваучери за прима на стойност около 50-60 лева за дъщеря ми срещу 1500 точки
В крайна сметка - що не? кой ти ги дава... така и така говориш и плащаш сметки...  :)
  Имах такава карта, загубих я някъде .. отказах се да търся и си поръчах просто нова :) Получих я без проблем, ползвала съм я за отстъпки при покупка на разни телефони, както boishin каза и ваучери можеш да получиш като подарък - бе ето целия списък - http://www.mtel.bg/mtelclub/rewards.php. Освен това имаше и разни отстъпки, които можеш да ползваш с картата в Хепи, аптеки Санита, Техномаркет и др. не ги помня - различни % в зависимост от типа карта. Като цяло не е кой знае какво, но така или иначе си плащаш сметките - защо да не получиш нещо като подарък. 
   Цитат:

Първоначално публикувано от avenger  
 Искам да питам-тези клубни карти съществуват ли още? Щото аз от няколко месеца водя телефонна борба с операторите на центъра за обслужване на клиенти,като ги убеждавам,че въпросната карта все още не е продоляла разстоянието между София и Пловдив.Заслужава ли си да я извоювам или не? :081:

Спокойно и аз си поръчах такав клубна карта преди 2 месеца и половина и още си я чакам.. 
   :ole След заветно чакане от 6 мес. и 7 дни каратата вчера най-сетне пристигна! 
Това разстояние между Пловдив и София било много голямо бе. :081:
  Уффф и аз си изгубих моята и днес си заръчах нова. Да видим колко месеца ще чакам докато дойде.
  Месецът е юли, а аз все още си чакам клубната карта... 
  аз като я имам да не мислите, че я ползвам за нещо :))
  И що не я ползваш ? 10% отстъпка в Санита и Хепи, 5% в Техномаркет ......все кирия е ;) Това за златната карта.За другите не знам и не ме вълнува.
  не употребявам нито едно от изброените ;)
   Цитат:

Първоначално публикувано от Rockwell  
 Месецът е юли, а аз все още си чакам клубната карта... 

Аз,докато чаках през тия месеци им напомнях от време на време,че преди еди колко си време съм пуснал заявка.Ей така профилактично-имейли,телефонни обаждания,тормоз на консултантите,когато ходих да си плащам сметките. :RTFM:
   Цитат:

Първоначално публикувано от avenger  

Аз,докато чаках през тия месеци им напомнях от време на време,че преди еди колко си време съм пуснал заявка.Ей така профилактично-имейли,телефонни обаждания,тормоз на консултантите,когато ходих да си плащам сметките. :RTFM:

Явно стават чудеса, вчера като се прибрах от работа, видях, че картата ми най-накрая е пристигнала!!! :))