Половинката е на практика във Варна на 21/22 тоя месец. Да взема да и направя компания, пък вие да се направите на екскурзоводи та да попрактикуваме кръчмонавтика?
Половинката е на практика във Варна на 21/22 тоя месец. Да взема да и направя компания, пък вие да се направите на екскурзоводи та да попрактикуваме кръчмонавтика?
Виж сега - операта е само една, театрите - два, има голяма вероятност да са препълнени и мероприятието да увисне. А кръчми мнооого![]()
@Lazar Може и на куклен театър.Те също май бяха 2 броя
Иначе ,аз съм за. Само кажете къде и идвам.
И аз това винаги съм се чудел, защо не вземе някой да научи 1-2 стихотворения на Иван Вазов, Христо Ботев или на Пенчо Славейков, ами предпочитате да ходите по кръчмите?
Странна работа. ;-) Нито ще ви боли глава, нито ще ви липстват парите от джоба и ще се чувствате духовно обогатени и накрая, но не и на последно място, жена ви няма да ви мрънка, че само по кръчмите седите.![]()
Като каза Ботев!Първоначално публикувано от ru-boy
" Тежко тежко , Вино дайте
пиян аз дано забравя
туй що Вий глупци незнайте"
Стихотворението се казва " В Кръчмата"
Ми тя мойта мрънка, че не съм я водел......Първоначално публикувано от ru-boy
![]()
E де ,а миналата година ??Първоначално публикувано от Pat
До проектанска ?? Румен имаше повод .
Ееее - ти само тогава дойдеи веднага ни изпохваща!
Сега сериозно - кога и къде
При мен май отпада че практиката на жена ми става с все по-неясна дата.
Fori значи и теб към март да те 4акам
Тъкмо да имам време да събера пари за почерпката че фантата ще ми занули фонда "И аз съм мъж " - още плащам за един "калашников"
Така ли му казват вече ?Първоначално публикувано от fori
Ти като идеш пак пиши де . Кой бяга от бира на аванта
Май прекалих с ракията днес
Ами днес жената утре мъника именници
Заболя ни !Първоначално публикувано от fanta orange
Това си беше направо пробождане с тъп предмет. Всъщност сме готина банда и сме склонни по всяко време да проверим културата на обслужване из заведенията в града
Fanta orange, ти ела пък ще се редуваме ако трябва да черпим , все ще се намери повод
Обаче те предупреждавам ,че Техното е с кух крак (дори май са 2) и като види бира е като сюнгер , докато не пресуши чашата , няма спиране.
Ъъъъъъ някой моля да ми каже какво е това ............съвест...........ако е за ядене (тоест мезе) давайте го насам![]()
@stenly а Другия дето е със кухи крака @Ludia де го забрави
Аз бирата само пия така щот съм Жаден !