Как да развия свой бизнес
Здравейте!
На 17. и 18. май, от 9:30, в НБУ – Аула Максима ще се проведе семинар на тема управление на растежа на стартиращи фирми. Успели предприемачи и мениджъри ще дадат конкретни съвети и решения на реални проблеми, с които се сблъскват младите хора, стартирали свой бизнес.
На семинара ще научите:
- Как да управлявате растежа на фирмата
- Как да управлявате финансите
- Как да привличате и мотивирате най-добрите хора
- Как да управлявате бизнес процесите
- Как да спечелите ЕС проекти
Вход свободен.
www.startup-bg.org
Re: Как да развия свой бизнес
както казва Мендарк от "Лабораторията на Декстър":
"ха-хаха, ха-хаха-хаха!"
Когато Хенри Форд отпразнувал 100-те си милиона един репортер го запитал " Как успяхте да стигнете дотук , разкажете ни ?" Форд отвърнал : " За всичките 99 милиона ме питай те само за първия нищо няма да ви кажа !"
nikolin, не знам дали прочете правилно името на семинара - Уравление на растежа! Не става дума как да изкарваш милиони, а как да управляваш развитието на фирмата или организацията си.
Цитат:
Първоначално публикувано от BeNZeN
nikolin, не знам дали прочете правилно името на семинара - Уравление на растежа! Не става дума как да изкарваш милиони, а как да управляваш развитието на фирмата или организацията си.
@BeNZeN
A и колко си напред с бизнеса, че даваш акъл на други ??? Или е само за лапане на такси за семинар от който полза никаква.
И семинара ще го изнася някой насаден тука западняк дето въобще не в час с нашата действителност, стил и метод на работа.
Като не ти отърва на критики не пиши тука и не нападай хора с повече стаж във форума пр. като Николин.
Вход свободен пише. На който му е интересно, нека отиде. Едва ли има някой тук толкова велик, че да няма какво повече да научи в живота си.