Програма от рода на PhotoShop
adobe photoshop ми се струва 4е 6те ми товара компа искам програма дето е с по малко баитове не разбирам много компютара ми е 512 така мисля даите предложения
Mod Edit: Редактирано от Stenly.
Толкова неграмотно написан пост отдавна не бяхме виждали в форума. Моля редактирайте го ако не искате да бъде изтрит.
Re: Програма от рода на PhotoShop
Безплатен и добър заместител на PhotoShop e Gimp.
http://www.gimp.org/
:oops:добре де сега се у4а
ако си инсталирам paint няма да слу6ам през winamp зна4и немога мисля да опитам gimp благодаря ти ако успея 6те по4ерпя :Drinks:
"Ч" е отляво на 1, а "Ш" е отдясно на Р(лат.). Много дразнят тези дреболии - повярвай!
П.С. Браво! Благодаря за разбирането! В друга тема видях, че са взети мерки!
Проблема не ти е в Шопа .. оптимизирай си ползването на RAM. Макар че 512 си е малко ... все пак може да работи.
Все пак, предполагам не очакваш да отваряш няколко големи файла и да се оливаш с филтри? :)
Друго предложение е Paint.NET
Ако все още не е рещен проблема, защо не се опита с по-стара версия на Photoshop...намират се лесно из българските торенти вер.6, 7...които са доста леки спрямо сегашните а също вършат доста работа...
Да не забравяме и безплатната алтернатива GIMP :)
Инсталиране и ръководство за работа тук и още повече :Google:
Бая съвети дадохте, а питащия /или питащата/ дори не е споменала за какво аджеба и трябваш баш PhotoShop, щото може просто да иска да си разглежда картинките от телефона, да речем.
adder, така като четеш въпроса на дамата, струва ли ти се, че изобщо има значение дали ще използва paint или photoshop? ;)