Тримата мускетари - Крепостта е по-готино. Има места навън , има и детски кът за @Fear-me , MеtalМilitia, Crossblade & Pa3KaTaH :016:
Преглед за печат
Тримата мускетари - Крепостта е по-готино. Има места навън , има и детски кът за @Fear-me , MеtalМilitia, Crossblade & Pa3KaTaH :016:
stenly имал повод да черпи, затова може и аз да дойда :yahoo:
Информация на ухо: FearMe също си задавал въпроси дали да не почерпи за 6К пост :016: :Drinks:
Всъщност ние с Fearme, решихме да ходим някъде да се черпим двамата, приятна вечер на всички останали и извинявайте, че не можем да дойдем със вас. :-memnon :yahoo:
И аз май ще отпаднаЦитат:
Първоначално публикувано от stenly
( разбрах къде ще пият горните двамца )
айде кажете и на мен къде ще пия и с кого, че аз самият изобщо не съм в течение :))
Тримата Мускетари - Крепостта
намира се над Затвора.
Така навити ли сте ?
( да се обадя да запазят маса навън и да предплатя за детския кът :)) )
Идея си нямам къде се намира ама става. Пък и е близо до затвора ...............романтика.
Там е добре - два пъти сме правили рожденни дни на децата и щом сме повторили, значи сме били доволни :). Детските партита са до 17ч мисля, но няма проблеми и след това да придружават батковци и каки :blob
Подготвяй си sexy бельото, защото сега говорих с Разкатан и той каза че ще мине поне за по една бира.Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Очаквам го да се включи тук за да потвърди
Да ,да - това и друг път сме го чували !Цитат:
Първоначално публикувано от MetalMilitia
А и ще бъда с жената !!!
Както ида е - Запазени са две маси с опция за ъпгрейд на Тримата мускетари - Крепостта , До Затвора ( "Prison Break" -Setcom Edition )
Масите са до басейна с костенурките, в дясно
Резервацията е на мое име - Наско.
Ще се видим там !
Запомнихте ли го това всички? :D :D :DЦитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Голо хоро срещу затвора......ох на батиииии..... :-memnon
Та резервацията поседно за колко часа е?
Деня остава събота!
Само заради това си заслужава да се отиде :) Самоходна тояга ще прави стрийптийз :) Малииииии!Цитат:
Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
Той сега пък ще вземе да не дойде :D