Re: Румен Димитров Динев с ник dexter във фото-култ
Ами първата подробност е, че колата на мъртвия от два месеца се появи изведнъж измита и излъскана паркирана на видно място в Младост. Как аджеба дойде там и кой я изми?
Втора подробност - умрелият не показва склонност към самоубийство според познаващите го.
Трета подробност - трупът няма в себе си документи и ключове. Защо човек си скрива някъде документите, преди да се самоубие?
Има обширни теми за него във фотофорум и фотокулт мисля, там са събрани повечето неща по темата, има и снимки и очевидци и всякакви други нормални и паранормални мнения. Лично мен не ме засяга смъртта на човека, но по всичко личи, че инцидентът не е просто кофти късмет, а безполезните институции на държавицата предпочитат да го впишат към самоубийствата на лудите, отколкото към неразкритите убийства.
Re: Румен Димитров Динев с ник dexter във фото-култ е в неизвестност
Четвърта подробност:според началника на гара Костенец,прегазения е нямал лични документи,мобилен телефон,ключове,но в джобовете му е имало около 740 лв.Нещо не се вързва историята?
По новините казаха - наличие на алкохол в кръвта. Румен не пиеше алкохол. Изобщо!
Цитат:
Първоначално публикувано от Ско
Ами първата подробност е, че колата на мъртвия от два месеца се появи изведнъж измита и излъскана паркирана на видно място в Младост. Как аджеба дойде там и кой я изми?
Втора подробност - умрелият не показва склонност към самоубийство според познаващите го.
Трета подробност - трупът няма в себе си документи и ключове. Защо човек си скрива някъде документите, преди да се самоубие?
Има обширни теми за него във фотофорум и фотокулт мисля, там са събрани повечето неща по темата, има и снимки и очевидци и всякакви други нормални и паранормални мнения. Лично мен не ме засяга смъртта на човека, но по всичко личи, че инцидентът не е просто кофти късмет, а безполезните институции на държавицата предпочитат да го впишат към самоубийствата на лудите, отколкото към неразкритите убийства.
Нещата, които обясняват фактите могат ( може би ) и да са по-простички и тривиални:
1 - колата се появява изненадващо на паркинг, измита...
2 - склонност към самоубийство...защо трябва да е склонност? видима предвидима и очаквана...често напълно адекватни и жадни за живот хора се решават на това и оставят след себе си всички които са ги познавали да се чудят и маят - защо? Ужасно често се оказва например и това, че не познаваме достатъчно добре дори човека с който живеем. Истината е че никога не можем да бъдем сигурни какво става в нечия глава.
3 - Защо трябва да допусна, че ги е крил, а не че някой го е преджобил след/преди нещастието. Има хора които нямат никакви задръжки. Взимането на документите показва къде живее, взимането пък на ключвете - достъп до жилището и колата. Около случая обаче започва да се шуми и тези "придобивки" стават "високорискови" - никой не би искал да му лепнат убийство само защото е "прибрал" нечии вещи. Или пък евентуалния извършител на убийството ( ако има такъв ) да изчисти уличаващите доказателства...Това обяснява и т.1 - "необяснимата" поява на "подхвърлената" кола...
Налице е обаче и неадекватно поведение на всички длъжностни лица, които е трябвало да опишат, известят, сигнализират и разследват случая, което не е нещо ненормално в татковината ни, дори мога да кажа, че е закономерно и в унисон със всичко друго случващо се....
Извода от цялата история е , че държавата (в частност МВР) е "стряскащо" неадекватна , незаинтересована и "глуха" за проблемите които съпътстват ежедневието ни. Отново на преден план изпъква бездействието на чиновниците , които , ако нямат личен интерес от решаването на някой обществено полезен въпрос :yikes , направо си го местят от левия в десния крачол.
Какво да си мислим ли? Трупа на човек , обявен за общодържавно издирване по ефири и интернет пространство , в продължение на 2 месеца лежи в морга , защото някакъв идиот не го завел в дневника на "нещастно прегазените" от влак :yikes :yikes :yikes .
П.С. И защо подяволите , ако е решил да сложи край на живота си е избрал точно този начин?
Защото корумпираният служител е в този отдел... ако беше в отдел 'нещастно прегазени от стадо мравояди', така щеше да се самоУБИЕ.