VirusDefence.Org - Обновен
Уеб сайтът Virus Defence беше изцяло обновен наскоро. Преди около година писах за него в този форум, но срещнах голяма критика тогава. През изминалото време работих упорито върху сайта - доста време ми отне наистина, но сега е готов. Възможно е все още да има някои недоизгладени неща и ще се радвам да ги споделите, за да ги оправя.
Очаквам тежки критики, Не ме жалете...
Приемете новата версия на сайта като ответен удар. Тук е момента и да Ви благодаря за грешките, на които ми обърнахте внимание предния път.
Re: VirusDefence.Org - Обновен
Погледнах списъка с безплатни антивирусни програми. Там може да се добави и тази на комодо -> http://antivirus.comodo.com/
Цитат:
Първоначално публикувано от cyberspace
Уеб сайтът
Virus Defence беше изцяло обновен наскоро. Преди около година писах за него в този форум, но срещнах голяма критика тогава. През изминалото време работих упорито върху сайта - доста време ми отне наистина, но сега е готов. Възможно е все още да има някои недоизгладени неща и ще се радвам да ги споделите, за да ги оправя.
Очаквам тежки критики, Не ме жалете...
Приемете новата версия на сайта като ответен удар. Тук е момента и да Ви благодаря за грешките, на които ми обърнахте внимание предния път.
Интересно сайтче, благодаря, че си напраи труда да го публикуваш.
Когато намеря време ще разгледам антивирусната на комодо. Защитната им стена е добра, но просто нямах време да проверя антивирусната им програма, а и честно казано бях скептично настроен. Щом я препоръчвате ще я разгледам и ако ми допадне ще я кача.
Голям труд беше докато се стигне до публикуването. Темата за децата е доста интересна. Отне ми около два месеца да разгледам сайтовете и да избера най-добрите. Нямах представа колко много сайтове има на такава тема. Основно са от Великобритания, Канада, Сащ и Австралия. Има даже една организация от Великобритания с над 100 годишна история в защита на правата на децата. Хубаво е и че в България започнаха подобни инициативи. Преди време се въртя един клип с Бербатов, който беше създаден по текста на едно предсмъртно писмо на момиче, което се самоуби. Голяма трагедия...
Догодина може да добавя още информация в сайта. Просто труда е огромен и засега мисля да отделя повече време на работата си и други неща.
Дизайна го прави брат ми. Когато стане готов личния му сайт ще Ви пратя линк да го разгледате. Засега става добре, но има още работа.