-
Проблем с Булсатком
помогнете на бедния сиромах имах един от пьрвите приемници на булсат и снего нямах никакви грижи даже и когато не съм си платил можех да гледам свободните програми но реших да го сменя с нов и проблемите започнаха като не съм си платил не мога да гледам нищо трйбва да има нйкакво решение тук много се надявам на помощ от публиката :god
-
Re: problem s bulsatkom
--- offtopic ---
Добре дошъл и ... моля те, пиши на кирилица Радо.
Този форум има правила и като такива те трябва да се спазват.
Отделно от това шанса да получиш отговор е значително по голям.
-
решенията са две:
1. връщаш си стария приемник
2. плащаш си
предполагам, че много ти се иска някой да ти каже "вземи си картата за метро, залепи й 14мм изолирбанд по диагонал и все едно имаш платена карта", ама не става така :)
-
Старият приемник не може да си го върне щото спира подръжката им от Булсатком-а. Те са с вградена карта, новите са с отделна. Ако искаш да гледаш и други спътници , варианта е още една антена :(
П.С. Редактирай си мнението и го напиши на кирилица, иначе ще бъде изтрито съобразно форумните правила.
-
Re: Проблем с Булсатком
да благодаря и все пак си мисля че трябва да има някакво решение
-
На моя приемник изписва ,че ще се блокира след 72 часа , тоест можеш да го врътнеш към друг спътник , но в рамките на тези 72 часа, пак трябва да го върнеш към гръцкият сателит и да пуснеш за някоя минутка булсатки канал за да се нулира таймера и после пак върти към друг сателит. Решението не е много елегантно , ама поне работи.
-
даа ама нее този е от наи новите последните не бачка и 1мин. блокира появяват се ----- на дисплеа и само радио гасиш и пак една минута нее човешко
-
Е, ако знаеш къде раздават безплатна бира, ама - на корем де....
и да не е арианка, ами нещо по-така.........ще те светна и аз :Drinks:
решението е ясно - плащаш си таксата 12.80 май беше за месец.
Кабеларките вече са над 20 лева /в Сливен поне/.
Та за какво иде реч?
-
Взимаш си един Free To Air (FTA) и си готов,гледаш си всичко свободно и струва около 70-80 лв.