Чуството за хумор на Техномаркет Европа
Винаги съм знаел, че пазара в България е особен. Но не очаквах за Коледа да има такъв наплив на клиенти в Техвомаркет Европа за покупка на Пиано за вкъщи!!!!!
ТМ имат страхотно чуство за хумор да обявят този продукт за "Най-продаван продукт" в магазините си :ole :yahoo:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09045117
Вече всеки втори българин има синтезатор Yamaha :yikes
Re: Чуството за хумор на Техномаркет Европа
Цитат:
Първоначално публикувано от hristobotev
Винаги съм знаел, че пазара в България е особен. Но не очаквах за Коледа да има такъв наплив на клиенти в Техвомаркет Европа за покупка на Пиано за вкъщи!!!!!
ТМ имат страхотно чуство за хумор да обявят този продукт за "Най-продаван продукт" в магазините си :ole :yahoo:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09045117
Вече всеки втори българин има синтезатор Yamaha :yikes
Е вярно тия имат голямо чувство за хумор! :))
Ще ставаме музикална нация.
що бе ... и аз съм си купил, ама не този модел :yahoo:
иначе - вероятно ги смятат по категории продукти, така че е достатъчно да има 3-4 бройки закупени и voila ...
Цитат:
Първоначално публикувано от recycled_bin
що бе ... и аз съм си купил, ама не този модел :yahoo:
иначе - вероятно ги смятат по категории продукти, така че е достатъчно да има 3-4 бройки закупени и voila ...
Това ми звучи като отчитането на повишението на новозеландските туристи с 300 % спрямо миналата година !!!
2007 година дошъл 1 турист, тая година били 3 туристи :)
Ако това е най-продаваното дупе да им е яко.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristobotev
Това ми звучи като отчитането на повишението на новозеландските туристи с 300 % спрямо миналата година !!!
2007 година дошъл 1 турист, тая година били 3 туристи :)
точно ... ама какъв е проблема :)
представи си го не като 5 пиана по 5К, а 500 тостера по 50лв :)
Взеха си урок хората и след началото на финансовата криза започнаха да купуват не пиана за 5000 лева, а тези от 2000 лева.
Но най-хубавота е че сме музикална нация и вече няколко месеца яко пазаруваме музикални инструменти :)
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09045118
А какво ще кажете за идеята, че най-продаван продукт се прави на базата на категорията на продукта, .т.е. това е най-продаваното пиано. А и ако е единственото пиано, което предлагат, една автоматична система, определяща най-продаван продукт, ще го обяви за такъв още след първата продажба...
@MetalMilitia май не е баш така.
Те го обявяват за най-продаван ПРОДУКТ, а не пиано.
И да си барнат малко системата, която вади мигатора, все пак не са квартална будка.
Аз това пиано го видях в технополис и ми направи впечатление, че е евтино.