Abe Ghost az bezpolov li sam kato EGNto mi zavursva na 01?????????????
0 ta dokolkoto znam ne nito 4etno nito ne4etno 4islo. Hm???
Ddimitrov
Преглед за печат
Ddimitrov
Защо ли си мисля че имате акаунти в Orbitel ... :)
<font color=blue>Memento Mori</font id=blue>
Абе и нулата е за мъжки пол.
http://julmin.hit.bg
laMARTIN, пусни и тук едно копие, ако ти е възможно :
darkrose@mail.bg
Абе Вие каквато и тема да подхванете, само за черпене говорите. Още малко и опашка ще има. :-)
Ако искаш да разбереш как се изчисляват отиди на сайт за гласуване някъде из българският нет , срещнах го ама не го помня . Там има да си вкараш егн-то и ти изкарва къде требе да гласуваш . Ако се разровиш в сорса ще видиш скрипт файл за изчисляване на егн-то . Сваляш и разглеждаш . Някъде из моите архиви мисля че го имаше , ама не е пълен .
Абе, де да знам - малко подтискаща ми се вижда тая работа - гражданите да имат номера :(
Някак неуважително ми се струва. И лесно за разни служби... с несвободолюбива политика...
Улеснение е при разни гласувания и статистика, но могат да се използват и имената, и адресите.
Florian, Spoko! V nedale4no byde6te i BAR kodove 6te ni shtampowat kato stokite vyv Fantastiko ili Billa.
PS: Moje bi togawa i bebetata shte se prodawat tam [:D]
Ako proverish na <font color="red"><font size="2"><u>grao.government.bg</u></font id="size2"></font id="red"> ще получиш отговор на всичките си въпроси свързани с <font color="orange">ЕГН</font id="orange"> и подобни :-)))[;-xmas]
Abe koi fen e pisal onia script za 4ek na egn-tata ??? ne6to ne ba4ka kat horata mai ? Niakoi da e zabeliazal ?
този на http://grao.government.bg работи...
Ba4ka ... grynci :)) ili pak moeto egn e fal6ivo :)) znae li 4owek :))
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mitko744
Ddimitrov
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Аз [:-ghost] не те [:-paperbag] познавам [:-blindfold] интимно, за да мога да определя твоята полова принадлежност и сексуална ориентация.