Интервюто по Евроком България с доктор Продан Христов
Какво всъщност искам да кажа със всичко това?
Аз подкрепям правото на пациента, страдащ от рак, сам да избере лечението си - дали то да бъде чрез химиотерапия или чрез Антималигноцит. Но в днешно време онкоболните нямат алтернатива. Никой не иска да лицензира това открите и то не се предлага в аптеките. Защо? Може би защото то струва 182 евро, а лечението с химиотерапия (тук нямам данни) може би надвишава многократно тази сума, лекарство - добавка към химиотерапията - 2600 лева на месец!!!
Това е национално богатство, това е откритие на българин!
Ако сте съпричастни към този проблем, подкрепете в подписка в сайта на българското сдружение в борбата с лицензирането на лекарството против рак- Антималигноцит:
По думите на откривателя лекарството би дало резултат при лечение на СПИН, но до момента не е имал възможността да го приложи на болен. Пак по негови думи СПИН-ът е вид рак на имунната система...
Re: Интервюто по Евроком България с доктор Продан Христов
1. "СПИН" не е болест, хеле пък рак ( :)) ), а изкуствено създаден "комплекс" от болести и симптоми, които уж предизвикват смърт. само дето в едни държави даден симптом е част от "спин", в друга не е. справка: броят на Т-клетките под определена стойност в сащ те прави спинозен, а в канада - не. друга справка - най-масовата причина за смърт, свързана със "спин" е познайте какво? отказ на черния дроб В СЛЕДСТВИЕ на употребата на лекарства против "спин"
2. некоректно е да се иска поддръжка и подпис от хора
А) незапознати с въпросния препарат (какво има аджеба в него)
Б) некомпетентни да преценят качествата му и възможните последици
3. съгласен съм, че всеки има право да бъде опитно зайче, но не след нежелан изход да съди държавата с мотива "ама вие защо не ме спряхте"
4. "излекуван от рак" означава същото като "купих си кола". какъв е ракът, в какъв стадий, третиран как, с какви дози, с какво лекарство, колко време, приемани ли са странични медикаменти, правени ли са други процедури и т.н.
Re: Интервюто по Евроком България с доктор Продан Христов
:2guns: пак ли спамери беееееее :095: