Спират Google.com до месец!
Цитат:
След като Майкрософт обявиха, че спират разработването на проекта си Encarta, признавайки първата позиция на Wikipedia, дойде ред и на Google да обявят най-неочакваната новина за всички негови фенове. Google.com ще преустанови работа до средата на месец Май. Заедно с най-гoлямата търсачка спират и всички негови функции като Picassa, Google maps, Google Docs. Причината за подобно изненадващо решение е световната финансова криза, която е принудила компанията да уволни повече от 50% от служителите си за последните няколко месеца.
Според Сергей Брин и Лари Пейдж Google вече не е икономически изгоден и следва да бъде спрян. Единствената услуга, към която ще се насочат от най-голямата интернет компания, остава Gmail, като пощата ще бъде ограничена до 5GB и ще бъдат добавени функции като на FaceBook.
"Целта ни е да станем по-социални, да дадем възможност на хората да губят времето си по-активно във нашия сайт и да изкараме FaceBook от пазара." споделят от фирмата.
Новината идва като гръм от ясно небе за всички потребители на Google.com. Вече в Интернет има и слухове, че Бил Гейтс е проявил интерес към закупуване на услугите на Google и интегрирането им с новата версия на Windows7.
Източник: цък!
Re:Спират Google.com до месец!
Цитат:
Първоначално публикувано от emos
:ole :)) :))
E на мен ми свалиха малко заплатата заради световната криза ама ти се уля с това
Цитат:
Google.com ще преустанови работа
Яка лъжа и някой се закачи! :stupid:
Firefox can't find the server at "http//www.teenproblem.net/news/s/12952.html%22
Още една първоаприлска шега - вчера цигарите поскъпнаха :016:
Пък аз вчера, ей така първоаприлската спрях цигарите. Не беше никак трудно. ... За момент дори себе си успях да излъжа, след като не пуших повече от 25 часа