БАИТ сЕКС-по ?! - или как да оберем хората?!
Бива ли такова нещо !?
Паркинг - със съмнителна касова бележка с неверен час ( която изглежда втора, трета употреба )- 3 ЛЕВА
Вход - 3 ЛЕВА ( ако си дошал с приятелка или някои друг става повече ) да не говорим, че за ученици, студенти, и др. няма намаление. А би трябвало.
И в крайна сметка какво?! 10 лева за да видиш какво?! СПАМ-ери - който ти набутват всякакви боклуци в ръцете - с обещание - ще спечелиш еди какво си и т.н. Вярно има и някои неща, които заслужават да се видят ( шандовете на Перси, Асбис, Солитрон, Мост )
но само това.
Е заслужава ли си ? И не трябва ли нешо да се направи ако не друго - то поне паркингът и входът да са на по-приемливи цени?
10x za vnimanieto
ochakwam mnenia po vaprosa
Kakvo da ochakvash :) Sus vsiako sledvashto expo stava vse po-zle. Az lichno poveche na podobna divotia i podigravka niamam namerenie da hodia.
Zashto puk da e podigravka?
Ами и аз забелязвам, че липсва..... атмосферата от миналите ЕКСПОта - от Фестивална...
Еххх.. тъпо, тъпо...
I az sum na tova mnenie.
Ne sum gledal belejkata za parkinga ama EXPO-to po-slabo ot drug put.
Zainteresuvaha me 1-2 produkta i kato pitam - ami to oshte nyamame mnogo informacia za tyah, specialno za EXPO-to sme gi osigurili, za demonstracia, obadete se po-kusno.
I tova ako e rabota...
heh a az si misleh che sum izpusnal neshto...
dobre che ne otidoh :)
btw wse pak razbrah che e imalo nqkakwo namalenie za uchenicite... mai 2 lewa bil whoda
ne znam no mai poweche na expo nqma da se qwna[:-boring]
Мда наистина не беше нещо особено това ЕКСПО. Не знам дали запада, но със сигурност си седи на едно ниво. А намаление имаше за тия дето са под 16 години, не за ученици или студенти :). За мое най-голямо съжаление не се вписах в това условие.