Re:Обща Сетком поръчка на течности за е-цигари...
Съжалявам - вече пратих обобщена поръчка с искане за фактура на китаеца
По 1 бр от тази или онази част - моля поръчвайте самостоятелно - пак толкова излиза като пари.
ПС - Последен шанс - някой ако иска да се отказва - да съобщи тук до утре сутринта. Ако не - приемаме, че от утре сутрин могат да се превеждат пари.
Изпратих поръчката ни и ми върнаха проформа, малко е по-скъпа от очакваното, заради такса за плащане с PayPal, но това си е предвидено с резервни центове във всяка бутилка, така че сме ОК с доставката.
Можете да превеждате пари - колкото по-скоро всички преведат, толкова по-скоро ще поръчаме.
Ето сметка за преводи:
Юробанк И Еф Джи България
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG89BPBI79421072669201
Кристиан Димитров
Като основание за плащане - пишете "obshta porachka - priakora vi s Setcom"
Аз съм готов :Drinks: :yahoo: :ole
И аз съм готов. На ЛС немога ли да прикрепям файл? Ако се налага мога да прикрепя снимка на вносната бележка. Вносител: Иван Тодоров
Всички са платили - опитвам се последни уточнения с китаеца да направя.
Направих и платих поръчката.
Ще пиша всеки път, когато има нова информация.
Имайте предвид, че това е whosale ордер и при него подборката и опаковката може да стане по-бавно, отколкото сте свикнали за отделните малки ордери.
Надявам се да имате търпение и стискайте палци китайчето да не ме преебе, че ако го направи ще трябва да ви връщам парите от джоба си...
Риск за такива покупки винаги има и ние го знаем това. Единствено китаеца ще загуби най-много щото няма да поръчваме от него повече.
ХАХАХАХА ще го посетиш нали? cooler ти нали ще ходиш нататака що не вземеш поръчката насам? :)
Ако е в пекин да му мисли....:)
Поръчката ни е окомплектована и е подадена за изпращане.
До няколко дни ще ви изпратя на лични тракинг номера, с които ще можете да я следите.
Разделена е на два отделни пакета, всеки от които си има свой собствен тракинг номер.
Точно какво има в единия и какво в другия пакет знае само... господ и китайчето.
Това от мен засега.
Цитат:
Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
cooler ти нали ще ходиш нататака що не вземеш поръчката насам? :)
С удоволствие ама се притеснявам че няма да остане място за други играчки...:)))
Уау, пичове, гответе се.
Много изненадващо, пратките са пристигнали като че ли в събота.
Което значи, че не утре, но във вторник има голяма вероятност да са при мен и да започнем изпаряването :)
Ще пиша, когато имам повече информация.
Ако са летели с моя полет през сигурно са изветрели след 7 часа престой в дубай :)