-   Forum Bug Detected  Browser ver: 

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1 MS Certified Developer Edition; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020823 Netscape/7.0

Description:  Restore или Maximize на браузера води до Refresh на съдържанието. Губи се цялата информация по формите. [:(]

Става само вътре във форума не и на станиците с новините.

-   Forum Bug Detected  Това и аз го забелязах. Освен това, понякога се появява хоризонтален scroll-bar, например когато имам отворен ICQ-window отляво. Е, Крис... повод за работа, а ? 

-   Forum Bug Detected  Също и на Lite форума като отговориш в някой топик след това направо те праща на главната страница вместо в топика обратно както следва....

На Крис от 2 седмици му го разправям това, ама...

-   Forum Bug Detected  Абе и на мен нещо напоследък ми даваше рефреш доста често само дето не знам точно при какви обстоятелства беше. Аз съм си с XP и IE6 със SP1 

-   Forum Bug Detected  важи и за: 

IE

Version: 6.0.2800.1106

Update Versions:; SP1; q313829; Q328676;

-   Forum Bug Detected  Browser ver: IE6 sp1 (WinXP SP1)

Имам същия проблем при Maximize, както и това което каза Mollov за Lite версията, само че при мен се е случвало на стандартната. Освен това съм забелязвал и това, което спомена Slero за хоризонталния scroll-bar...

Абе КрИс, що не ме вземеш направо за beta-tester на форума [:-bouncy]

-   Forum Bug Detected  и при мен го прави при restore или maximize

win98se ie6 sp1( 6.0.2800.1106, q313829 )

-   Forum Bug Detected  Че за тоз проблем нали ви бях казал по рано в друга тема, като решението е да се ползва Netscape. 

-   Forum Bug Detected  <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">

Също и на Lite форума като отговориш в някой топик след това направо те праща на главната страница вместо в топика обратно както следва....

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Mollov, tova e dosta otdavna. Zabeljazah, 4e se pojavjava pri vklu4en Firewall (spec. pri men NPF). Ako go izklu4i6 ili njama6 takyv se refre6va normalno sled otgovor.

-   Forum Bug Detected  Sorry, изникна ми ангажимент по прокарването на една мрежа и до 15.11 няма да мога да отделя необходимото внимание...

Може би е най-добре дотогава да ползвате олекотената версия.

-   Forum Bug Detected  <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by trastikata

Mollov, tova e dosta otdavna. Zabeljazah, 4e se pojavjava pri vklu4en Firewall (spec. pri men NPF). Ako go izklu4i6 ili njama6 takyv se refre6va normalno sled otgovor.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Мда, точно с него съм.... Norton Personal Firewall...... и викаш, че от него е проблема?

Брех.