Клошар+вестник - единство на противоположности!
Всеки ден го гледам на пейката - българин е - не е циганин. Обикаля по кофите- някак си се прехранва.
От 12 до 12.30 изпива бутилка болярка. Всеки божи ден.............
Към 15 часа изравя от съседния храсталак един вестник и започва да чете - чете поне час - очевидно, че има нужда от това!!
Срам ме е , но той чете повече от мен!
Става ми страшно!
Re:Клошар+вестник - единство на противоположности!
Не виждам какво страшно има в това!?
Явно е, че човека няма друга работа, предполагам по този начин си запълва времето...
Може да е под прикритие и да дебне някой (wise например)
Наистина има доста образовани и интелигентни хора, които по един или друг начин не са успели да се впишат в новата действителност и са станали клошари
@Wise Захранвай го с актуален вестник всеки ден. Явно чете стара преса поради липса на актуална информация.
Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
@Wise Захранвай го с актуален вестник всеки ден. Явно чете стара преса поради липса на актуална информация.
Не мога да си позволя да си купувам вестник всеки ден :oops:
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Марш при клошара тогава, чети неговия :)
Аз пък не мога да разбера какво образовано/образователно има в четенето на вестник? Не е ли по-съществено естеството на четивата от количеството? Влез в книжарница и отвори нещо от секция "езотерика", ако не разбираш какво имам предвид :)
Я по-добре му подари някой стар художествен роман, от тези, за които отдавна сме изгубили надежда, че децата ни ще прочетат някога (или че изобщо ще прочетат нещо)
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Хайде хайде семеен ван купуваш - нямаш пари за вестници :)) Тогава го снабдявай с седмичен или съботен брой
По принцип не изпитвам съжаление към алкохолици, защото явно човекът се е превърнал в такъв, но и не виждам какво смешно намирате в една такава съдба. Страшното в случая е, че не ни трогва нищо друго освен нашето собствено съществуване...
Цитат:
Първоначално публикувано от Profita
По принцип не изпитвам съжаление към алкохолици, защото явно човекът се е превърнал в такъв, но и не виждам какво смешно намирате в една такава съдба. Страшното в случая е, че не ни трогва нищо друго освен нашето собствено съществуване...
И как стигна до тези заключения? Ето например wise се е трогнал, затова я има темата! Доколкото прочитам пък в нея, никой не намира нищо смешно ВЪВ съдбата на човека, шегите са по повод четенето. И как реши, че е алкохолик? Те не си харчат стотинките за бира, нито пият по една, нито чак от обяд :) ? Е, поне си ЗА съчувствие към другите... ОПА не и към алкохолици... Може би също към наркомани? цигани? ергени? хора с миризливи крака?
XIIID,
зле ти действат горещините като гледам. Ако просто ти трябва да се заяждаш с някого си избрал най-неподходящия човек, в най-неподходящия ден :RTFM:!
Profita ЧРД http://aedlion.net/Smileys/default/a_71.gif :Drinks:
Profita да ме прощава, ако го изтълкува като заяждане! И без това фаворит по темата ми e вече изказването на Lazar...
.....От 12 до 12.30 изпива бутилка болярка. Всеки божи ден.............
Към 15 часа изравя..
A Wise ти нямаш ли си работа, че наблюдаваш толкова дълго време ??? или както казва Djia : " Явно е, че човека няма друга работа, предполагам по този начин си запълва времето..." си запълваш времето.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lazar
Сърдечно ти благодаря!
Нямам време сега да отговарям на XIIID, ще ме прощава той.