Re:особен проблем с водата
  Понеже не знам що е то "хидрофор", най-вероятно нямаме.
Има една ел. помпа в абонатното, която си мисля, че осигурява постоянната циркулация на топлата вода, но при нас проблемът е и със студената.
Междувременно питах в съседния блок и те не са забелязали нищо такова. Убеждават ме, че е самовнушение. Така че викнах и майстор, ако е нещо локално.
Това се случва в период, в който интензивно харчим вода по цял ден и няма как да застоява.
Сега е странно, защото седя и чакам - когато дойде "зелената вода", не смея да я ползвам за друго, освен да мия балконите. После като дойде "синята вода" пускам пералня и всякакви такива дейности.
   Цитат:

Първоначално публикувано от Bibi  
 Напоследък на няколко пъти течащата вода у нас определено мирише на мухъл.
Както топлата, така и студената.
Понеже след 2-3 дена спира да мирише и чак след десетина дена отново се появява, заключих, че не е нещо по тръбите, а си идва със самата вода.
Сава дума за София, южни/централни квартали. Иначе до сега водата винаги е била хубава и дори ставаше за пиене.
Друг има ли подобни наблюдения?

Преди около 2 месеца усетих странния мирис(осбено като си мия зъбите), но вече свикнах или съм в периода на "синята вода" :)
  Най-вероятно е от някой от дезинфектантите, които се ползват при обработката на водата от ВиК. Не е нещо местно, защото не ми се вярва със SAGE да сте съседи в блока. :)