Neogen - или за Румънската глупост!
Някой знае ли защо Neogen, изкупува добри и водещи сайтове в нашето пространство и ги превръща в минало?
Ярък пример за това е Dalavera.Net (алтернатива avanta.cc) - как един от наи посещаваните сайтове се превърна в някакъв "# канал" на друг сайт който на свои ред ще се превърне в поредна "РУМЪНСКА ЛУДОСТ"
Това не е единствения пример. Те са поне 100!
Същата съдба ги очаква и още много сайтове маркирани със Neogen знака - сайтове за работа и други профилирани.
Идеята ми е да не поощряваме такава практика.
Ако всеки от нас напише протестно писмо до Neogen, има реална възможност да ползваме сайтовете като сайтове .... а не като канали.
Започнете от тук:. roxana@neogen.biz
Това е официалния контакт за кореспонденция за Dalavera.Net
Аз вече го направих. Нека домейна да не е част от КАНАл а да го пуснат като сайт какъвто си беше.
Пишете смело! Превеждайте си написаното с помощ на google транслатора и пращайте протести!
И не само за този сайт!
Re:Neogen - или за Румънската глупост!
Румънците знаят английски, но ме съмнява дали ще обърнат внимания на протести на няколко хора.
И това какво общо има с битовата техника???
Местя темата.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Румънците знаят английски, но ме съмнява дали ще обърнат внимания на протести на няколко хора.
Ми вече има възстановен сайт, но не в България.
Затова съм оставил имеила на отговарящия за посочения домеин.
Иначе в Българските офиси на Neogen няма да ти обърнат внимание, те са просто служители на фирмата получаващи заплати.
И какво мислиш , че ще се случи след като получат 100-200 мейла?
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
И какво мислиш , че ще се случи след като получат 100-200 мейла?
Ми без да са ги получили няма как да се разбере.......
Аз пък искам румънците да спрат да произвеждат дачии и да почнат да правят ферарита.
И ламборджинита!
Дайте да се съберем 200-300 човека и да пратим по един имейл.
Цитат:
Първоначално публикувано от Eddie
Аз пък искам румънците да спрат да произвеждат дачии и да почнат да правят ферарита.
И ламборджинита!
Дайте да се съберем 200-300 човека и да пратим по един имейл.
Хи, хи.
Ми те по ги бива от ферарита и ламборджинита да направят каруца.
Сега остава да купят и Сетком :) лошо лошо....но лошото за едни винаги е било добро за други
Ами лошо ли ще му е на Крис да прибере едни два-три милиона долара за Сетком? :)