Нека гласуваме да се спре една от 10-те най-досадни коледни песни в ефира
http://nohohoho.org/
Влезте и гласувайте.
Re:Нека гласуваме да се спре една от 10-те най-досадни коледни песни в ефира
"Lucifer - Jingle Bells" - ?! да ме прощава изпълнителят, ма jingle hells ми е фаворит и на мен.
Обаче, като си дам сметка, кой пял-пял, ама ефирните олигофрени дето ни шлайфат главите по 100 пъти дневно са баш за базука. И кво, да махнем само 1 от 10-те ли? What's the fuckin' point?!
Аз пък искам да гласуваме, за идеята, да си махнем телевизорите от домовете. Просто вече са отживелица и не носят нищо, което да е от полза за нас. Пък телевизиите, ако толкова много искат да ни занимават с всевъзможните си истории, нека да ни плащат за това. Те така, Булс@тком да ми плаща всеки месец по 15-тина лева, за да я допускам в дома си. Кой каквото иска да следи, да си го следи в нета. Така и телевизиите ще имат представа колко човека следят предаванията им. Това ми идва наум, понеже наскоро ми се наложи да се срещна с хора, в домовете на които, има поставени системи за пийпълметрия. А основния извод който си направих от тази среща е, че са избрани тенденциозно, с цел обслужване интересите на определена телевизия. Извинявам се за оффтопика, но човек събота вечер се поддава на излишни размишления.
ааа, никакво махане!
на какво ще си гледам филмите от компа? аз тв-то за това съм си го купил :)
и за да продължа в същата посока, но вече без шеговития тон, само ще спомена, че познавам тв-маниак, който има 3 или 4 чинии, за да следи 6-7-8 или не знам си там колко сателита е възможно да бъдат следени от територията ни, има сигурно 3 000 канала, които гледа на 26" lcd през времето, когато не е на работа
не знам как се казва тази болест, ама гарантирано си има име :))
offtopic
------------
@FearMe
има си име, това си е обикновената и доста опасна болест, наречена "мания" :)
сега като слушам 'новия микс' почвам да се съмнявам в новите заместители на така изнервящите хитове...