Niakoi iska li rabota...????
V spisanieto tarsiat chovek za reklamnia otdel (na moito miasto - az samo ste pisha i ste se zanimavam s testovete) - zplashtaneto ne e koi znae kakvo, s poveche tichane i razpravia stavat poveche parite, no niamate tvardo rabotno vreme, taka de, niama da vi kara niakoi da stavate v 6:00 :)
Ako niakoi ima vaprosi - 087505869 - Niki Tsekov
I v kakvo se sustoi rabotata v reklamnia otdel?
priemat li se u4enici?:)))
Makar tochno v momenta da ne e savsem iasno ste tarsiat li - ne znam da se otkaja li sled poslednia razgovor :) - triabva da karash firmite da reklamirat v spisanieto - kakvo drugo - na procent si, niama da kazvam kolko stoto ne mu e tuk miastoto, ako niakoi iska da znae poveche - da mi zvanne sled 18h, v momenta ne moga da govoria :)
Еее, не ща в рекламния - искам при редакторите - свиркай ако някога се освободи нещо за прилични пари...
То с мене не стана... са па искат или аут или и в рекламата...нема угодия, а аз искам на много места едновременно :)
I vse pak s kakvo se zanimava tova spisanie, lubopitno mi e ...
PersonalComputer World...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki
PersonalComputer World...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
А леле, мале... [xx(] ( Държиме Господ за Шлифера.... )
Ми аз за кво не ща да бачкам в рекламата...ама иначе - кво му е?