Спомнете си за времената в далечното минало и ни разкажете за първия си пост в SetCom.bG.
Моят лично беше такъв: Преди около една година, тъкмо бях сложил WinXP и както винаги не можеше да мине без проблеми. Имах проблем с кирилицата и тогава един познат (споко СвеСльо, не си ти) ми каза: "Ей, хайз, виж в СетКом.БГ, там има много яки форуми и треа да пише нещо...."(СвеСльо, сети ли се?). И от тогава не съм спрял да ви мъча....Ваш ред е.
аз очаквах да има от сорта на "дайте сериен # за win 3.11, че моя нещо не ще да го приеме" или "дайте линк за adobe photoshop 3", или "Честита Нова 1989 година!", или "Долу Хитлер!!!Край но втората световна война!" или нещо от сорта. никой ли не помни как се е появил в този свят на IT форумите и е проплакал с ламерски крясък, след което след време неясната и невръстна ламерска реч се е превърнала в членоразделни думи "мама" на един минимум "напреднал участник" и прерастващи във вече добре усвоен изказ на следващи по йерархичност участник във Setcom.bg. горко вам, които не помните откъде сте започнали! може да сте направили над 1200 поуста, но не помните ли откъде сте тръгнали, как бихте могли да помогнете ефективно на един, току-що излязал от родилния канал на кашона на новото ПС, немайки си представа от света и възможностите на Интернет (което ме навежда на мисълта че преди човек да се регистрира в този форум би трябвало да мине някакъв тест или нещо подобно. това горното го казах само защото изках да ви накарам да се чувсвате гузни за това, че не помните първият си път, а също и да се направя на умен като използвам метафори, които импровизирам в момента, затова са така неошлайфани....)