Двете Кули: Съчинение-разсъждение ;)
Като стана дума за Minority Report - добре,добре, много добре - идеята супер играта добра,ефектите яки ама как са могли така да осерат финала последните 2 мин SUX от всякъде то не би happy ending ама чак пък и "Изабела е бременна" а немаше нужда, па и Том Круз треваше да пукяса :((
offtopic: помните ли култовия финал на 12 Маймуни?Ех...(не че правя някакви сравнения то въобще няма място за такива)
За Леголас: Прав си, dts е - в последствие го римарк-нах :). Но киното наистина е добро - пък сега под него са надумкали едно гигантско помещение с и-нет, кафене, пуканки и тръби :Р. Мултиплекс ряпа да яде :)
митси: Така е! Казали са го Айнщайн и котето (преди да се близне отзад) [:p]
за Киранде: Това имах предвид [;)] DTS си е качество. А сега тия американци, като го включат инет-кафето към internet2 - мали, мали!
[;)]
Стига бе... поне не се подигравай ;)
Междувременно гледах Властелина пак. Нечовешко. Прирева ми се по едно време ... :)
Kirande, извън темата : никви лоши помисли! [;)]
наистина 2рата част е мноо добра,имайки и в предвид и първата обаче ми се набива в съзнанието,че тоя Билбо е дете-идиот:през двата филма нищо не праи,само мълчи,и постоянно някой го спасява:толкова нещастен и слаб главен герой маи не съм виждал,за съжаление книгата е тежичка и сам стигнал до 100тната страница само[:-banghead]
Аз пък си го гледах в къщи,на 28инчовото и 5.1то[:-apple]
Май имаш предвид Фродо?;) Той си е такъв... и в книгата. Просто не е Главен Герой с Главни Букви ;).
Фродо де[:-banghead] Билбо е пич,поне характер прояви в първата част[B)]
Иначе любимец ми е джудженцето:мъжкар си пада[:-apple]
Оооооооооооооо да :). Гимли е най-готиното същество в ЦЕЛИЯ филм. Виж, в книгата е различно... но това са си филмови похвати, все пак :).
Аз да кажа ли кой ми хараесва? [:P]
Ам-гъл? Ssussun pholor dos, Legolas! :)
Елфа е най-големият пич, като снайперист е - тия ако му бяха дали вярно един снайпер да видите какво щеше да направи [:D]
Ама верно ли го дават и по насхтите кина? От петък? УХА ...
mdaaaa jestok e filma , gledah go v Miami v edno kince... unikalen sound , jestoka kartina niakakvi si 3h OBACHE ME NAKEFI MAXIMALNO! kakvo da kaja , FAN SUM NA TOLKIN!