-
Операция.. къде ?
....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318345200[/time]_________________________________________________
Операция на тазо-бедрена става.. две солитарни кисти операция е задължително да се направи.. според над 10 доктора който попитах.. за мен става на въпрос аз съм на 16г. и ми я откриха преди седмица.. та въпроса ми е къде е най-добре да се направи.. до колкото разбрах в Горна Баня
-
Re:Операция.. къде ?
Съжалявам за ситуацията!
Клиниката в Горна Баня се слави като е най-добрата. Но и русенският екип ортопеди също са добри, мнението е на колегите им от страната. Не знам с колко време разполагаш, може и там да те прегледат, поне ще събереш още становища...
Успех!
-
Re:Операция.. къде ?
Благодаря ! Ами не знам почити нищо.. разпитах където можах.. и разбрах за Горна Баня и Плевен.. А за времето не е неотложна операцията но е хубаво да се направи по бързо за да се възстановявам.. а и да мога да върша по-спокойно всичко което правя защото костта ми е много слаба и единия от докторите ми каза че при по сериозен скок е възможно счупване.. но също така ми каза че не можем да си позволим такова счупване.. пропуснах да кажа че тренирам футбол.. и се надявам след като се оправя да мога да играя отново !