-
Dajde edno ramo
Zdarvejte !
Ako ste polzvateli na cablebg.net i ne ste razbrali oshte, gorespomenatite namaliha bg peeringa na polovina bez preduprejdenie i zanapred maj she stava po-losho.
Ako ste useri na cablebg i ste nedovolni - http://www.data.bg/forum/viewtopic.php?t=7239- dajte edno ramo.
-
Dajde edno ramo
Predpolagam si naiasno che peering-a ne bezplaten ???
-
Dajde edno ramo
Себестойността на БГ peer-инга е по малко от стотинка на гигабайт,и надали на някой от провайдерите е проблем тва:просто може би юзерите на гореспоменатата фирма са прекалили със свалянето[:D]
-
Dajde edno ramo
Mi po forumi na drugi IT BGsite-ove chetoh che nekav ima 160Gb trafic za 1mesec i se surdi che plashta CELI !!!! -60lv ????
-
Dajde edno ramo
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Vency
Mi po forumi na drugi IT BGsite-ove chetoh che nekav ima 160Gb trafic za 1mesec i se surdi che plashta CELI !!!! -60lv ????
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
В случая важи правилото "Не е виновен, тоя дето е изял баницата, а тоя дето му я е дал..." :). Според ценоразписа по-горе в тази тема - тия 160GB излизат 1.60лв. В случая гадното е друго - че до вчера си получавал една услуга на дадена цена, от днес получаваш 2-пъти по-бавна скорост, на същата цена... Ето това е дразнещото.
В интерес на истината - cableBG отдавна са ми в черния списък и не бих се абонирал при тях при никакви обстоятелства.
Signoff: EvilYeti
-
Dajde edno ramo
DPetrov, и как пресметна себестойността на 1Gb peering около стотинка??? Кое ISP представляваш и кой освен теб твърди това безумие? Не е лошо да се замислиш, че само рутера ми ще изхарчи ток за повече от стотинка, докато прехвърли 1Gb!
-
Dajde edno ramo
Стотинка на мегабайт вероятно е искал да каже човекът, объркал се е :-)))